Varer i kurven
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Produktet er nu lagt i kurv

ADL 2 kortspil om sociale medier, alkohol og kriminalitet

Hurtigt overblik

48 kort spil om almindelig daglig læring med fokus på sociale medier, alkohol og kriminalitet
Af Mette Damkjær

Se kortene her: her

Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)

ISBN 978-87-93826-47-2

Detaljer

 

Kortene kan bruges som traditionelt vendespil, hvor et stik består af to ens kort.
Spillet kan også deles, således at et stik består af to kort, der passer sammen (fx pige og 7 genstande om ugen).

Udover det traditionelle vendespil, kan spillet bruges som bevægelsesaktivitet, hvor det ene kort lægges et sted på skolen eller på et afgrænset udeareal, og de matchende kort fordeles mellem eleverne, som nu skal ud og finde kortene der hører til.
Her på hjemmesiden kan man gratis downloade en spilleplade, hvor hver plade indeholder 8 eller 6 felter svarende til kortene. Dermed kan spillet fungerer som traditionelt billedlotteri, hvor man vælge, om det skal være to ens kort eller to kort, der hører sammen.

Stafet.
Stafetten kan bruges som traditionel stafet, hvor det gælder om, at være den der hurtigst kan hente et kort og bringe det tilbage til gruppen. Stafetten kan også med fordel laves som en bane, således at de unges motorik udfordres.
Kortene fordeles som i vendespillet. I den ende, hvor holdene står, lægges den ene bunke kort og i den anden ende af banen lægges den anden. Holdene står ved siden af hinanden.
Opgaven er nu, at de unge på skift skal ned og hente et kort, der matcher de kort de har i bunken ved holdet. Holdene vælger selv, hvordan de griber opgaven an – om de tager kortene i rækkefølge, eller om man selv bestemmer, hvilket kort de vælger at matche.

Med pladen fra hjemmesiden
Spillet med pladen kan med fordel bruges til stafetten. Enten hvor holdene har den samme plade eller forskellige plader. Kortene der ligger hvor holdene står erstattes nu af pladen.

Yderligere information

Rating filter Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Det Taktile koncept består i at skabe et forlag der i tæt samarbejde med aktive lærere, skaber godt tidssvarende undervisningsmateriale.