Varer i kurven
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

indskoling-mellemtrin

Sorter faldende

   

5 vare(r)

 1. Come On! 1 (hæfte, indskolingen)

  ISBN 978-87-93552-14-2 af Jessie Johansen Come on 1 er et engelskmateriale til 1. klasse, som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt. Da eleverne i 1. klasse ikke kan forventes at være stærke læsere, eller øvede i det elvstændige arbejde, er bogen gjort overskuelig for eleverne. Opgaverne indledes med piktogrammer, så eleverne ud fra dem kan regne ud, hvad de skal i den enkelte opgave. Bogen tager udgangspunkt i 10 konkrete emneområder med hver 10 ord, som eleven arbejder med på flere forskellige måder. Ordene er primært udvalgt blandt de 1.000 hyppigste engelske ord. Se hele hæftet her Bruger du allerede Come On 1 i din undervisning? Så kan spillet Go Fish! til Come On 1 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 2. Come On! 2 (hæfte, indskolingen)

  ISBN 978-87-93552-15-9 af Jessie Johansen. I Come on 2 (til 2. klasse) er andelen af opgaver, hvor der skal skrives øget, da det må forventes at selve skriveprocessen ikke længere er en hindring for eleverne. Derudover er der valgt nogle sproglige områder, hvor der arbejdes med ordforrådet fra andre ordklasser end substantiver, da eleverne også i deres mundtlige arbejde gerne skulle være kommet i gang med at danne sætninger på engelsk. Serien Come on er udviklet som et supplement til klassens fælles engelsk undervisning. Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.
  Se hele hæftet her Bruger du allerede Come On 2 i din undervisning? Så kan spillet Go Fish! til Come On 2 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 3. Come On! 3 (hæfte, indskolingen)

  978-87-93552-45-6 af Jessie Johansen I Come On 3 ( 3. klasse) er der som noget nyt indført orange bokse på nogle sider, med informationer om vigtige regler. Disse regler er skrevet på dansk på en så simpel måde som muligt. I materialet bliver der fortsat arbejdet med enkelte ord og billeder af ordet, men der arbejdes også en del med sætninger, idet eleverne både skal skrive i sætninger og læse små tekster for at løse opgaverne. Grammatiske regler bliver også introduceret i denne bog, hvor eleverne lærer at bøje to be og to have samt lærer flertalss’et at kende. Tanken med at introducere rammatikken allerede i 3. kl. er, at gøre det til en naturlig del af fremmedsprogsundervisningen, så det ikke nødvendigvis får prædikatet ”kedeligt” på sig. Derudover vil der være elever i 3. kl. som er klar til at lære disse regler og bruge dem. Serien Come on er udviklet som et supplement til klassens fælles engelsk undervisning. Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt. Se hele hæftet her Bruger du allerede Come On 3 i din undervisning? Så kan spillet Go Fish! til Come On 3 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 4. Come On! 4 (hæfte, mellemtrin)

  978-87-93552-70-8 af Jessie Johansen I Come On 4 (til 4. klasse) arbejder eleverne ikke kun med enkelte ord men også meget med chunks, dvs sætningsbidder, og kortere tekststykker. Dette er for at kunne bruge sproget mere i praksis, og få det at læse og skrive engelsk til at blive en naturlig del af undervisningen. Da ordforrådet, der arbejdes med, er noget større og eleverne har fået større overblik, er ordbogen flyttet om bag i bogen. Bogen har stadig Zip og Zoe som faste figurer, og der er fortsat en vekslen mellem emne- og grammatikområder. Serien Come on er udviklet som et supplement til klassens fælles engelsk undervisning. Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt. Se hele hæftet her Bruger du allerede Come On 4 i din undervisning? Så kan spillet Go Fish! til Come On 4 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 5. Come On! 1 spillet: "Verbs, Zip and Zoe" (vendespil, indskolingen)

  Af Jessie Johansen Kortspillet er udviklet til at supplere den øvrige engelskundervisning med især bevægelsesaktiviteter. I de forskellige aktiviteter man kan lave med kortene, får eleverne implementeret 20 af de hyppigste engelske verber i deres ordforråd. Med kortspillet følger en vejledning med forslag til aktiviteter. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
Sorter faldende

   

5 vare(r)