Varer i kurven
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Produktet er nu lagt i kurv

Om Forlaget Vektor

Forlaget Vektor er skabt som et samarbejde imellem printvirksomheden Damgaard-Jensen A/S og Lasse Holm. Indehaveren Klaus Damgaard-Jensen og Lasse arbejder i forvejen sammen på andre områder, og ideen til forlaget blev skab på det grundlag.

Damgaard-Jensen a/s er i dag en virksomhed med 100 ansatte i Danmark og 45 i Litauen. Virksomheden fremstiller en meget bred vifte af grafiske produkter og ydelser og kan derfor uden problemer producere alle de læringsmidler, et forlag måtte ønske sig.

Lasse Holm er tidligere bogtrykker i Århus og har samtidig i 10 år beskæftiget sig med forlagsarbejde i forskellig afskygning.

Ideen er at skabe et forlag, der i tæt samarbejde med aktive lærere, skaber godt tidssvarende undervisningsmateriale. Det skal kunne købes til priser, der gør det interessant for skolerne, i lyset af de økonomiske udfordringer, som de har i dag.

Vi er fysiske mennesker i en fysisk verden. Forskning peger i retning af, at vores evne til at lære bedst sker ved at tage afsæt i denne "fysiske" præmis. Derfor er vores undervisningsmaterialer også fysiske.

Vores udgivelsesprogram for 2016 starter med indskolingen. Det er planen, at programmet, så hurtigt som vi kan skabe materialerne i en god kvalitet, skal dække hele folkeskoleområdet.