Produktet er nu lagt i kurv

Come On! 3 (hæfte, indskolingen)

Hurtigt overblik

978-87-93552-45-6 af Jessie Johansen

I Come On 3 ( 3. klasse) er der som noget nyt indført orange bokse på nogle sider, med informationer om vigtige regler. Disse regler er skrevet på dansk på en så simpel måde som muligt.

I materialet bliver der fortsat arbejdet med enkelte ord og billeder af ordet, men der arbejdes også en del med sætninger, idet eleverne både skal skrive i sætninger og læse små tekster for at løse opgaverne.

Grammatiske regler bliver også introduceret i denne bog, hvor eleverne lærer at bøje to be og to have samt lærer flertalss’et at kende. Tanken med at introducere rammatikken allerede i 3. kl. er, at gøre det til en naturlig del af fremmedsprogsundervisningen, så det ikke nødvendigvis får prædikatet ”kedeligt” på sig. Derudover vil der være elever i 3. kl. som er klar til at lære disse regler og bruge dem.

Serien Come on er udviklet som et supplement til klassens fælles engelsk undervisning. Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.


Se hele hæftet her

Bruger du allerede Come On 3 i din undervisning? Så kan spillet Go Fish! til Come On 3 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

25,00 kr

Lagerstatus: På lager