Varer i kurven
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tysk

Sorter faldende

   

14 vare(r)

 1. Fang an 1 (hæfte, mellemtrin)

  ISBN 978-87-93552-24-1 af Camilla Vium Andersen Fang an 1 henvender sig til elever i 5. klasse, som er i gang med deres første år med tyskundervisning. Bogen er bygget op i 13 overskuelige emner, der jvf. læseplanen for tysk fokuserer på emner taget fra elevernes nære miljø og hverdag. Ordforrådet tager udgangspunkt i let genkendelige ord samt de mest almindelige tyske ord. Hver side indledes med et piktogram, der viser, hvilken type opgave, der skal arbejdes med på siden. Der lægges op til at eleverne kan arbejde selvstændigt med de enkelte sider. Derudover vil bogens to gennemgående figurer, Bastian og Sabine, forklare indholdet i opgaverne. Bogen kan benyttes af lærere som supplement til undervisningen, eller af forældre, der ønsker at understøtte barnets tyskindlæring. Se hele hæftet her Bruger du allerede Fang An 1 i din undervisning? Så kan spillet Quartett! til Fang An 1 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Fang An på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 2. Fang an 2 ( hæfte, mellemtrinnet)

  ISBN 978-87-93552-28-9 af Camilla Vium Andersen Bogen henvender sig til elever i 6. klasse. Opgaverne er bygget op på samme måde som i Fang an 1 med forklaringer vha. piktogrammer og korte eksempler. Inden for hvert emne trænes ordene, inden de kombineres med faste vendinger, som træner elevens begyndende sætningsopbygning. Bogen kan benyttes af lærere som supplement til undervisningen, eller af forældre, der ønsker at understøtte barnets tyskindlæring.
  Se hele hæftet her Bruger du allerede Fang An 2 i din undervisning? Så kan spillet Quartett! til Fang An 2 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Fang An på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 3. Fang an 3 ( hæfte, udskolingen)

  ISBN 9788793552555 af Camilla Vium Andersen Denne tyskbog henvender sig til elever i 7.klasse, som er kommet godt i gang med tyskundervisning. Som de tidligere Fang an bøger, er denne bog bygget op i overskuelige emner, der jvf. læseplanen for tysk fokuserer på emner taget fra elevernes nære miljø og hverdag. Der arbejdes grammatisk med bøjningen af centrale verber i nutid og der introduceres løbende udtryk og grammatiske regler i grønne infobokse. Fokus ligger på elevens arbejde med ordene og opbygningen af faste vendinger, hvori det er vigtigt, at eleverne bevarer motivationen for arbejdet med det tyske sprog. Bogen kan benyttes af lærere som supplement til undervisningen, eller af forældre, der ønsker at understøtte barnets tyskindlæring.
  Se hele hæftet her'' Bruger du allerede Fang An 3 i din undervisning? Så kan spillet Quartett! til Fang An 3 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Fang An på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 4. Fang an 4 ( hæfte, udskolingen)

  ISBN 978-87-93552-71-5 af Camilla Vium Andersen Fang An 4 (8. klasse) fortsætter stilen fra de tidligere Fang an bøger. Eleverne kommer til at arbejde med ordforråd i chunks inden for centrale emner som fx ferie, fodbold, Berlin og kendte personligheder fra de tysktalende lande. Arbejdet med ordforrådet blandes med grammatiske øvelser inden for bl.a. verber i nutid og førnutid, modalverber og sætningsanalyse. Opgaverne introduceres af en kort tekst samt et piktogram, der symboliserer opgavetypen. Bagerst findes en ordliste, hvor eleverne kan hente hjælp til at løse opgaverne. Bogen kan benyttes af lærere som supplement til undervisningen, eller af forældre, der ønsker at understøtte barnets tyskindlæring.
  Se hele hæftet her Bruger du allerede Fang An 4 i din undervisning? Så kan spillet Quartett! til Fang An 4 være noget for dig. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Fang An på en sjov og anderledes måde.

  25,00 kr
 5. Fang An 1 (kopimappe)

  ISBN 978-87-93552-56-2 Kopimappen af Camilla Vium Andersen er et ringbind med 148 sider med kort, som passer til de emner, du finder i Fang an 1 elevbogen. De udvalgte ord fra bogens 11 emner er at finde i tre forskellige udgaver her i kopimappen, sammen med en række forslag til aktiviteter med kortene.
  Se hele indholdet her
  298,00 kr
 6. Weihnacht mit Julius und Julia (bog, mellemtrin)

  Læsebog i serien “Landeskunde und Kultur” ISBN 978-87-93552-02-9 I bogen Weihnacht mit Julius und Julia møder man to børn og læser om deres oplevelser med julen i Tyskland. Børnene møder Knecht Ruprecht og Nikolaus, ligesom der er opskrifter på både Kartoffelsalat og Schokoladenpläzchen,og beskrivelser af forskellige tyske juletraditioner, som giver mulighed for samtaler om både tyske og danske traditioner. Se uddrag af bogen her her Andre/ kommende bøger i serien med Julius og Julia: Osterfest (er udkommet) Halloween Oktoberfest Bryllupstraditioner Nytårsaften Begravelsestraditioner
  49,00 kr
 7. Ein Osterfest für Julia og Julius (bog, mellemtrin)

  ISBN 978-87-93552-42-5 Læsebog i serien “Landeskunde und Kultur” Se uddrag af bogen her her
  49,00 kr
 8. Quartett til Fang An 1 (spil, mellemtrin)

  Af Camilla Vium Andersen Kortspil med 46 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Fang An 1 bogen Spillets formål: Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx Tiere. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Fang an 1 bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
 9. Quartett til Fang An 2 (spil, mellemtrin)

  Af Camilla Vium Andersen Kortspil med 46 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Fang An 2 bogen Spillets formål: Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx Tiere. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Fang an 2 bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
 10. Quartett til Fang An 3 (spil, udskoling)

  Af Camilla Vium Andersen Kortspil med 46 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Fang An 3 bogen Spillets formål: Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx Tiere. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Fang an 3 bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
Sorter faldende

   

14 vare(r)