Varer i kurven
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spil

Sorter faldende

   

5 vare(r)

 1. Quartett til Fang An 1 (spil, mellemtrin)

  Af Camilla Vium Andersen Kortspil med 46 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Fang An 1 bogen Spillets formål: Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx Tiere. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Fang an 1 bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
 2. Quartett til Fang An 2 (spil, mellemtrin)

  Af Camilla Vium Andersen Kortspil med 46 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Fang An 2 bogen Spillets formål: Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx Tiere. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Fang an 2 bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
 3. Quartett til Fang An 3 (spil, udskoling)

  Af Camilla Vium Andersen Kortspil med 46 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Fang An 3 bogen Spillets formål: Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx Tiere. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Fang an 3 bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
 4. Quartett til Fang An 4 (spil, udskoling)

  Af Camilla Vium Andersen Kortspil med 46 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Fang An 4 bogen Spillets formål: Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx Tiere. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Fang an 4 bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad. Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)
  50,00 kr
 5. Kasse til kortspil

  Praktisk og solid plastkasse til Vektors kortspil. Alle vores kortspil leveres som standard i denne kasse, men har du brug for flere kasser, kan du købe dem her. Kassen er lidt højere end standard kortspilkasser da vores kortspil typisk indeholder mange kort. Format 100 x 70 x 30 mm Transparant plast
  20,00 kr
Sorter faldende

   

5 vare(r)