ADL 1 kortspil om tøjvask

Af Mette Damkjær

DKK 65,00 (eksl. moms)

Spillet indeholder 48 kort som hører sammen to og to.
Kortene kan dermed bruges som traditionelt vendespil hvor et stik består af to ens kort. Spillet kan også deles således at et stik består af to kort der hører sammen (fx karklud og 60 grader).

Spilleplader
Spillepladerne kan hentes gratis her på hjemmesiden, hvor kortene er fordelt på enten 3 eller 4 plader, svarende til spillets kort. Dermed kan spillet også bruges som traditionelt billedlotteri, hvor man også her kan vælge om det skal være to ens kort eller to kort der hører sammen.

Spilleplader med 3 plader hentes her.
Spilleplader med 4 plader hentes her.

Udover de traditionelle spil kan spillet også bruges med bevægelse for øje.

Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)

ISBN978-87-93826-46-5
Trin
KategoriSpil
 • Med kortene alene
  Det ene kort (enten et kort magen til eller makkeren til kortet) fordeles enten i klassen, på skolen eller på et afgrænset udeområde.
  De unge deles i hold, hvor hvert hold får en bunke med kort.
  Opgaven er nu at finde de kort der passer til gruppens kort. Øvelsen er færdig når alle kort er fundet og de er sammensat rigtigt.

  Stafet
  Der kan også laves en bane, der udfordre de unges motorik. I den ende, hvor holdene står, lægges en bunke kort og i den anden ende af banen lægges alle kort spredt mellem hinanden. Holdene står ved siden af hinanden.
  Opgaven er nu, at de unge på skift skal ned og hente et kort der passer til dem de har i bunken. Holdene vælger selv hvordan de griber opgaven an – om de tager dem i rækkefølge eller om man selv bestemmer hvilket kort man vælger at matche.

  Med spilleplader
  Spillet med pladen kan med fordel bruges til stafetten. Enten hvor holdene har den samme plade eller forskellige plader.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.