Dansk

Undervisningsmateriale til faget dansk i folkeskolen. I vores udvalg af hæfter, spil og plakater, finder du materiale der henvender sig til både indskoling, mellemtrin og udskoling. Her findes alt fra hæfter om de 120 ord til kortspil om idiomer og 500 med udsagnsord. Alt materialet er udviklet af aktive lærere i folkeskolen. Har du brug for at læse mere, kan du også se vores guide og gennemgang af danskmateriale. Se vores guide til faget dansk her

Dansk

Undervisningsmateriale til faget dansk i folkeskolen. I vores udvalg af hæfter, spil og plakater, finder du materiale der henvender sig til både indskoling, mellemtrin og udskoling. Her findes alt fra hæfter om de 120 ord til kortspil om idiomer. Alt materialet er udviklet af aktive lærere i folkeskolen.

Inden for faget dansk har vi et bredt udvalg af titler til undervisningen. Vi har enkeltstående materiale med fokus på eksmpelvis de 120 ord, eller det at lære at skrive sætninger, men vi har også flere forskellige serier der løber over flere klassetrin. Bland andet findes serien “Jeg kan læse og forstå”, som er en serie med fokus på læseforståelse, og serien med Agent kodeknæk, der fungerer som et intensivt læse/stave kursus.

Foruden hæfter, har vi også et stort udvalg af undervisningsspil. Spillene bidrager til en differentieret danskundervisning og har fokus på en lang række af problemstillinger inden for faget dansk. Her findes eksempelvis spil med fokus på ordklasser, som 500 med udsagnsord og fisk med navneord, eller spil med fokus på talemåder og idiomer.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.