Agent kodeknæk 1 på lydsporet

Af Naja Lundgreen og Tina Winther

DKK 39,00 (eksl. moms)

Agent Kodeknæk på lydsporet er et intensivt læsekursus, til elever i 1. klasse, i den supplerende undervisning/ specialundervisning, samt på delehold i indskolingsregi.

Fokus er at ’knække læsekoden’ ud fra meningsfulde læsetekster, som alle bygger på lette lydrette ord samt de mest almindelige højfrekvente ord. Gennem 16 kapitler trænes elevernes første læsning ved hjælp af meningsfulde læsetekster efterfulgt af differentierede læse- og staveaktiviteter, i tråd med de vedtagne færdigheds- og vidensmål for området.

ISBN978-87-93552-48-7
TrinIndskoling
KategoriHæfter
  • Agent Kodeknæk på lydsporet er målrettet den første læsning med fokus på lyd- og syntesearbejdet, som er fundamentet for gode og effektive læse- og stavestrategier.

    Samtidig vægtes den fælles læseoplevelse samt gentagende læsning for at opnå øget automatisering. Efter den fælles læsetekst arbejdes med differentierede læse- og staveaktiviteter for at kunne nå de vedtagne færdigheds- og vidensmål for området. Overordnet har hæftets læsetekster afsæt i et afbalanceret læsesyn, hvor fokus er at knække læsekoden ud fra meningsfulde læsetekster, som bygger på læsning af lette, lydrette ord samt de mest almindelige højfrekvente ord.

    Hæftets omdrejningspunkt er, at eleverne møder meningsfulde tekster med genkendelige temaer, som relaterer til eget liv.

  • Hæftet findes også på NOTA.

    Ønsker man at få læseteksterne læst op ved hjæp af fx. AppWriter, CD-ord/ IntoWord kan læseteksterne downloades her.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.