Tysk

Tysk undervisningsmateriale til undervisningsbrug. Her finder du vores udvalg af hæfter, spil og plakater til tyskundervisningen i folkeskolen. Vores serie Fang An dækker samtlige klassetrin fra den første tyskundervisning i 5. klasse og fortsætter helt til eksamen i udskolingen. Her findes et hæfte til hvert klassetrin og dertilhørende spil der understøtter det lærte i hæftet. Herudover findes spil til træning af sætningsdannelse og meget mere. Har du brug for at læse mere, kan du også se vores guide og gennemgang af tyskmateriale. Se vores guide til faget tysk her

Tysk undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale til tysk i folkeskolen. Vores materiale, er udviklet af aktive lærere i folkeskolen. Til undervisningen i tysk findes serien Fang An, der begynder med den første tyskundervisning i femte klasse, og fortsætter op til eksamen i udskolingen. Materialet er udviklet til den nuværende skolereform, og passer derfor på klassetrinnene.

Vores tyske lærermidler er udviklet af aktive tysklærere med en lang baggrund inden for formidling af tysk sprog. Ser vi på Fang An serien, er denne udviklet af Camilla Vium Andersen, der har undervist i tysk i folkeskolen i en lang årrække før hun sideløbende blev forfatter hos os. Serien Deutsch Ist Mehr er forfattet af to tysklærere, der begge stammer fra tyskland, hvorfor netop denne serie har stort fokus på kultur og samfundsforhold i de tysktalende lande. De underviser i dag i den danske folkeskole, og har udviklet serien her til tyskundervisningen, men med et tysk perspektiv på kultur og samfundsforhold i tyskland.

 

Tysk spil

I forlængelse af serierne af hæfter, findes også mange forskellige spil til undervisningen. Til hæfterne er der specifikt udviklet supplerende spil “Quartett”, der trækker på de samme tematikker og ord som man introduceres for i hæfterne. Spillene er baseret på det klassiske Fisk og er specielt gode, til at få alle eleverne til at bruge og sige ordene højt. Ud over Quartett, findes også en lang række andre spil, med mere specifikke emner som eksempelvis Satz 200, der er et spil bygget op over 500, men hvor man samler og danner tyske sætninger som stik. Her trænes sætningsdannelse på tysk på en engagerende og anderledes måde, og er med til at skabe en differentieret undervisning.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.