Fang an 1 EKSTRA

Af Camilla Vium Andersen

DKK 29,00 (eksl. moms)

Fang an 1 EKSTRA henvender sig til elever i 5. klasse, som er blevet hurtig færdige med Fang An 1 og som har brug for mere materiale at arbejde med. Fang An 1 EKSTRA arbejder videre med temaerne fra Fang An 1, men introducerer også nye temaer, der forbinder bogen med Fang An 2 på en naturlig måde.

Materialet kan benyttes af lærere som supplement til tyskundervisningen samt af forældre der ønsker at understøtte deres barns tyskindlæring. Eleverne vil i vid udstrækning kunne arbejde selvstændigt med materialet.

Hæftet tager ligesom Fang An 1 udgangspunkt i læseplanen for tysk og har samme overskurlige opbygning og forklarende piktogrammer. Sabine og Bastian også denne gang bogens gennemgående karakterer.

 

ISBN978-87-93826-55-7
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Denne tyskbog henvender sig sammen med Fang an 1 til elever, der har deres første møde med tysk fx i 5.klasse.

  Bogen er en fortsættelse til Fang an 1, således at de samme temaer går igen, men også bliver suppleret af nye temaer, der bygger bro til Fang an 2. Ordforrådet er ligeledes en blanding af kendte ord fra Fang an 1, som repeteres, samt ord der udvider ordforrådet. Ordvalget er fortsat taget fra elevens nære miljø og hverdag. Eleverne kommer til at arbejde med ordene på forskellige måder. Inden for hvert emne trænes ordene, inden de kombineres med faste vendinger, som træner elevens begyndende sætningsopbygning. Efter arbejdet med et par emner følger to siders opsamling, der repeterer ordforrådet.

  Grammatisk introduceres eleverne for verberne ”sein” og ”haben”, dog uden at grammatikken bliver styrende for arbejdet. Fokus ligger fortsat på elevens arbejde med ordene og opbygningen af faste vendinger, hvori det er vigtigt, at eleverne bevarer motivationen for arbejdet med det tyske sprog. Der lægges op til at eleverne kan arbejde selvstændigt med de enkelte sider. Hver side indledes med et piktogram, der viser, hvilken type opgave, der skal arbejdes med på siden. Derudover vil bogens to gennemgående figurer, Bastian og Sabine, forklare indholdet i opgaverne.

  Eleverne arbejder i denne bog med følgende læringsmål:

  • Eleven kan præsentere sig selv og sin nærmeste familie.
  • Eleven kan stille og besvare enkle spørgsmål om nære emner.
  • Eleven kan skrive enkle udtryk klart og forståeligt.
  • Eleven kan efterligne og gentage tyske ord og udtryk.
  • Eleven opnår kendskab til faste vendinger og udtryk, de kan benytte i den mundtlige kommunikation.

  God arbejdslyst og ”Viel Erfolg!”

 • Supplerende spil

  Som et supplement til Fang An 1 hæftet, findes også spillet Quartett! til Fang An 1.

  Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Fang An på en sjov og anderledes måde.
  En god måde, at få de elever der er mindre tilbøjelige til at bruge sproget aktivt, til at komme på banen og få sagt ordene højt.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.