Engelsk

Her finder du hele udvalget af materiale til engelskundervisningen i folkeskolen. Her er hæfter, spil og plakater til både indskoling og udskoling. Der store udvalg af både spil og hæfter giver god mulighed for variation i undervisningen. Har du brug for at læse mere, kan du også se vores guide og gennemgang af engelskmateriale. Se vores guide til faget engelsk her

Engelsk

Alt vores materiale til undervisningsbrug i faget engelsk, er udviklet af aktive lærere i folkeskolen. Materialet er udviklet af lærere, der har haft udfordringer i deres egen undervisning, hvorfor de har fundet på materiale der netop løser disse. Til undervisningen i engelsk findes serien Come On!, der starter med den første engelsk i første klasse, og fortsætter op til udskolingen. Materialet er udviklet til den nuværende skolereform, og passer derfor på klassetrinnene.

I forlængelse af hæfterne, findes også en lang række spil til undervisningen. Der er specifikt udviklet spil, der supplerer de fire første Come On! hæfter, og trækker på samme tematikker og ord man møder i hæfterne. Disse spil er specielt gode, til at få alle elever med til at bruge og sige ordene højt. Derudover findes også en lang række andre spil, med mere specifikke emner som bøjninger af verbs og nouns eller spil som Say or Do der træner forståelsen af det engelske sprog.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.