Come On! 7

Af Jessie Johansen

DKK 29,00 (eksl. moms)

Come On! 7 er engelsk undervisningsmateriale og henvender sig til 7. klasse

Grammatisk arbejdes der videre med substantivernes flertal samt verbernes udvidede form og de stærkt bøjede verber. Eleverne vil også skulle arbejde med homofoner og de to præpositioner ”af” og ”over”.

Hæftet tager udgangspunkt i 6 konkrete emneområder, hvoraf de 4 har et kulturelt afsæt i Australien og New Zealand, og 5 sproglige områder.

ISBN978-87-93826-74-8
TrinUdskoling
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  I Come On 7 er der i forhold til ordforrådet fokus på, at indholdet bliver interessant og informativt for eleverne, og at de får udvidet deres ordforråd, som kan bruges til samtale og meningsytringer om emnerne.

  I dette hæfte arbejdes der grammatisk med udsagnsord i datid, navneord i flertal (uregelmæssige), tillægsord, komparativ, forholdsordene ”i” og ”på” samt ejefald og ordstilling.

  Kulturelt er der fokus på landene i UK, hvor der arbejdes med historie, myter, mad og traditioner.

  I 7. klasse bliver der primærkt arbejdet med sætninger og chunks, idet eleverne både skal skrive og læse tekster for at løse opgaverne. Der er dog også stadig opgaver, hvor det handler om at udbygge og konsolidere ordforrådet.

  I Come On 7 arbejdes der videre med substantivernes flertal på den måde, at eleverne nu repeterer de uregelmæssige løsninger de tidligere har lært. Derudover introduceres eleverne for verbernes udvidede form og de stærkt bøjede verber. Eleverne vil også skulle arbejde med homofoner og de to præpositioner ”af” og ”over”. Tanken er, at grammatikken fortsat bliver en naturlig del af fremmedsprogsundervisningen, men samtidig holdes det på et så simpelt niveau, at alle kan være med. I denne bog vil der være opgaver, hvor der skal bruges flere forskellige regler. Det er her op til læreren at vurdere, hvorvidt den enkelte elev skal løse opgaven perfpekt, eller om nogle fejl skal “ignoreres” på dette

 • Relaterede spil

  Til tidligere udgivelser af Come On! har der været udviklet specifikke spil, der bygger på de samme tematikker som de tilsvarende hæfter. Der er ikke udviklet specifikke spil til Come On! 7, men ønsker man et spil, der niveaumæssigt kunne supplere hæftet, kan vi anbefale et af vores Rummy 200 spil.

  Se Rummy 200 med fokus på sætningsdannelse

  Se Rummy 200 med fokus på “prepositions”

   

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.