Come On! 6

Af Jessie Johansen

DKK 29,00 (eksl. moms)

Come On! 6 er engelsk undervisningsmateriale og henvender sig til 6. klasse

I dette hæfte arbejdes der grammatisk med udsagnsord i datid, navneord i flertal (uregelmæssige), tillægsord, komparativ, forholdsordene ”i” og ”på” samt ejefald og ordstilling.

Kulturelt er der fokus på landene i UK, hvor der arbejdes med historie, myter, mad og traditioner.

ISBN978-87-93826-51-9
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  I 6. klasse bliver der primært arbejdet med sætninger og chunks, idet eleverne både skal skrive i sætninger og læse små tekster for at løse opgaverne. Der er dog stadig opgaver i materialet, der består i at udbygge og konsolidere ordforrådet.

  I Come On! 6 arbejdes der videre med substantivernes flertal, så eleverne nu præsenteres for de uregelmæssige løsninger. Derudover introduceres eleverne for verbernes datid, adjektivernes komparative form og genitivs-former. Eleverne vil også skulle arbejde med spørgeord og de to præpositioner “i” og “på”. Tanken er, at grammatikken fortsat bliver en naturlig del af fremmedsprogsundervisningen, på et niveau hvor alle eleverne vil få udbytte heraf, uanset deres faglige niveau i øvrigt.

 • Relaterede spil

  Til tidligere udgivelser af Come On! har der været udviklet specifikke spil, der bygger på de samme tematikker som de tilsvarende hæfter. Der er ikke udviklet specifikke spil til Come On! 6, men ønsker man et spil, der niveaumæssigt kunne supplere hæftet, kan vi anbefale et af vores Rummy 200 spil.

  Se Rummy 200 med fokus på sætningsdannelse

  Se Rummy 200 med fokus på “prepositions”

   

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.