Come On! 2

Af Jessie Johansen

DKK 25,00 (eksl. moms)

I Come on 2 (til 2. klasse) er andelen af opgaver, hvor der skal skrives øget, da det må forventes at selve skriveprocessen ikke længere er en hindring for eleverne.

Derudover er der valgt nogle sproglige områder, hvor der arbejdes med ordforrådet fra andre ordklasser end substantiver, da eleverne også i deres mundtlige arbejde gerne skulle være kommet i gang med at danne sætninger på engelsk.

Serien Come on er udviklet som et supplement til klassens fælles engelsk undervisning. Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.

Som et supplement til Come On 1 hæftet, findes også spillet Go Fish! til Come On 1. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

ISBN978-87-93552-15-9
TrinIndskoling
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    Bogen tager udgangspunkt i 6 konkrete emneområder og 3 sproglige områder med hver 10 ord, som eleven arbejder med på flere forskellige måder. Ordene er primært udvalgt blandt de 2000 hyppigste engelske ord.

    Derudover er der taget hensyn til at ordene gerne må ligne det tilsvarende danske ord, og at ordene ikke må være for lange. Andelen af opgaver, hvor der skal skrives er øget, da det må forventes at selve skriveprocessen ikke længere er en hindring for eleverne.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor eller ring +45 40 15 22 40
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.