Come On! 2

Af Jessie Johansen

DKK 29,00 (eksl. moms)

I Come on 2 (til 2. klasse) er andelen af opgaver, hvor der skal skrives øget, da det må forventes at selve skriveprocessen ikke længere er en hindring for eleverne.

Derudover er der valgt nogle sproglige områder, hvor der arbejdes med ordforrådet fra andre ordklasser end substantiver, da eleverne også i deres mundtlige arbejde gerne skulle være kommet i gang med at danne sætninger på engelsk.

Serien Come on er udviklet som et supplement til klassens fælles engelsk undervisning. Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.

Som et supplement til Come On 2 hæftet, findes også spillet Go Fish! til Come On 2. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

ISBN978-87-93552-15-9
TrinIndskoling
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Bogen tager udgangspunkt i 6 konkrete emneområder og 3 sproglige områder med hver 10 ord, som eleven arbejder med på flere forskellige måder. Ordene er primært udvalgt blandt de 2000 hyppigste engelske ord.

  Derudover er der taget hensyn til at ordene gerne må ligne det tilsvarende danske ord, og at ordene ikke må være for lange. Andelen af opgaver, hvor der skal skrives er øget, da det må forventes at selve skriveprocessen ikke længere er en hindring for eleverne.

   

  Engelsk i indskolingen

  Come On 2 er det andet hæfte i serien af engelske lærermidler, der strækker sig fra indskoling til udskoling. Hæfterne til engelsk er fulde af varierede opgaver inden for en række emner, som eksempelvis verbs, places, hobbies, adjectives og prepositions. Et væsentligt fokuspunkt i Come On 2 er udbygningen af ordforrådet, og der arbejdes igennem hæftet med billedbaserede ordlister på engelsk i bunden af siden.

  Foruden hæfterne er der også udviklet en række engelskspil til undervisningen. Der er både undervisningsspil der kan supplere hæfterne, men også spil som står alene og kan bruges til at skabe god variation i engelskundervisningen. Til Come On 2 passer bl.a. Go Fish til Come On 2 rigtig godt – engelskspillet er lavet så det omhandler de samme ord og tematikker som der allerede arbejdes med i hæftet. I spillet gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx School. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Come On hæftet.

 • Hør forfatteren forklare om engelskhæftet Come On 2 herunder:

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.