Come On! 1

Af Jessie Johansen

DKK 29,00 (eksl. moms)

Lær engelsk med serien Come On. Hæftet her er Come on 1, og er et engelskmateriale til 1. klasse, som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.

Da eleverne i 1. klasse ikke kan forventes at være stærke læsere, eller øvede i det elvstændige arbejde, er bogen gjort overskuelig for eleverne.

Opgaverne indledes med piktogrammer, så eleverne ud fra dem kan regne ud, hvad de skal i den enkelte opgave. Bogen tager udgangspunkt i 10 konkrete emneområder med hver 10 ord, som eleven arbejder med på flere forskellige måder.

Ordene er primært udvalgt blandt de 1.000 hyppigste engelske ord.

ISBN978-87-93552-14-2
TrinIndskoling
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Hæftet er inddelt i forskellige betydningsfelter og siderne er opbygget ens med piktogrammer øverst på siden og billedordbog nederst på siden, så eleverne bliver så selvhjulpne som muligt.

  Hæftet her er henvendt den første introduktion til undervisningen i engelskfaget. Materialet har fokus på indlæringen af de første engelske ord og vendinger, der tager udgangspunkt i barnets nære miljø. Hæftet er delt op i emner, hvor ordforrådet udvides gennem varierede opgaver.

  Emnerne der arbejdes med i den første engelskundervisning er:
  – Numbers
  – Colours
  – Family
  – Body
  – Food
  – Animals
  – Clothes
  – Nature
  – Actions

  Come On 1 er det første hæfte i en serie af engelske lærermidler der strækker sig fra indskoling til udskoling. I serien er der udviklet ét hæfte til hver årgang helt fra 1. klasse til eksamen i 9. klasse. Foruden hæfterne er der også udviklet en række engelskspil til undervisningen. Der er både undervisningsspil der kan supplere hæfterne, men også spil som står alene og kan bruges til at skabe god variation i engelskundervisningen.

 • Supplerende spil

  Som et supplement til Come On 1 hæftet, findes også spillet Go Fish! til Come On 1. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

  En god måde, at få de elever der er mindre tilbøjelige til at bruge sproget aktivt, til at komme på banen og få sagt ordene højt.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.