Come On! 1

Af Jessie Johansen

DKK 27,00 (eksl. moms)

Come on 1 er et engelskmateriale til 1. klasse, som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.
Da eleverne i 1. klasse ikke kan forventes at være stærke læsere, eller øvede i det elvstændige arbejde, er bogen gjort overskuelig for eleverne.

Opgaverne indledes med piktogrammer, så eleverne ud fra dem kan regne ud, hvad de skal i den enkelte opgave. Bogen tager udgangspunkt i 10 konkrete emneområder med hver 10 ord, som eleven arbejder med på flere forskellige måder.

Ordene er primært udvalgt blandt de 1.000 hyppigste engelske ord.

ISBN978-87-93552-14-2
TrinIndskoling
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    Hæftet er inddelt i forskellige betydningsfelter og siderne er opbygget ens med piktogrammer øverst på siden og billedordbog nederst på siden, så eleverne bliver så selvhjulpne som muligt.

  • Supplerende spil

    Som et supplement til Come On 1 hæftet, findes også spillet Go Fish! til Come On 1. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.

    En god måde, at få de elever der er mindre tilbøjelige til at bruge sproget aktivt, til at komme på banen og få sagt ordene højt.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.