Matematik

Se udvalget af undervisningsmateriale til faget matematik i folkeskolen. Fra den første matematik i børnehaveklassen og helt til udskolingen. Her findes både hæfter, spil og plakater, der alle sammen er udviklet af aktive lærere i folkeskolen. Har du brug for at læse mere, kan du også se vores guide og gennemgang af matematikmateriale. Se vores guide til faget matematik her

Matematik undervisningsmateriale

Vores undervisningsmateriale til matematik består af både hæfter, spil, plakater og meget andet. Fælles for det hele er, at det er udviklet af lærere i folkeskolen, der har haft et behov for netop denne type materiale. Vores læringsmateriale til matematik, består eksempelvis af en fortløbende serie, der hedder “Sjov med matematik”. Serien starter allerede fra 0. klasse, med den allerførste matematik og løber helt op i udskolingen.

Ud over vores Sjov med matematik serie, findes også en lang række af hæfter med fokus på et bestemt emne. Her findes eksempelvis “De fantastiske funktionsdyr”, der er et kursus i lineære funktioner og grafer til udskolingen eller “Min matematik” serien, der dækker over “Madmatik”, “Fodbold matematik” og “De vildeste dyr i matematikken”. Serien her indeholder den samme matematik og de samme faglige mål, men er bygget op over forskellige interessefelter. Derved kan nogle elever i klassen sidde med Madmatik og andre med Fodboldmatematik, og stadig komme igennem de samme emner og faglige mål.

 

Matematik spil

Ud over hæfterne findes også en lang række af matematik kortspil. Spillene dækker over alt fra vendespil til strategispil. Blandt andet findes “Talmatch”, der træner omregning af brøker på en sjov og anderledes måde, eller noget helt simpelt som et vendespil som “Tæl og tal”, hvor et tal skal matche antallet af ting på et tilsvarende billede. Matematik spil kan være en stor hjælp i undervisningen, hvor kortspillene kan være med til at gøre undervisningen både anderledes og sjov.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.