Find den rigtige plads

Af Kirsten Bach

DKK 29,00 (eksl. moms)

“Find den rigtige plads” er særdeles velegnet til både indskoling og specialundervisning på alle klassetrin.

Hæftet indeholder 4 afsnit med opgaver, som visualiserer tallenes positionssystem, så eleverne opbygger en forståelse af ciffer-positionernes betydning for tallenes værdi. Eleven får samtidig en konkret indførelse i menteprincippet ved addition i de opgaver, hvor der skal veksles for at finde det rigtige ciffer.

ISBN978-87-93552-27-2
TrinIndskoling
KategoriHæfter
  • Hæftets opbygning

    AFSNIT 1 indeholder opgaver, hvor der skal indtegnes røde afmærkninger om det korrekte antal mønter og sedler i de positionsrammer, som svarer til værdien af tallet i talfeltet.

    AFSNIT 2 består af opgaver, hvor antallet af mønter og sedler indenfor de røde afmærkninger i positionsrammerne skal skrives i talfeltet. Her er antallet af mønter, der er afmærket med rødt i hver ramme, under ti.

    AFSNIT 3 består af opgaver, hvor antallet af mønter og sedler indenfor de røde afmærkninger i positionsrammerne skal skrives i talfeltet. Her er antallet af mønter, der er afmærket med rødt i hver ramme, over ti, og det er derfor nødvendigt at veksle, inden man skriver tallets cifre ind i talfeltet.

    AFSNIT 4 indeholder blandede opgaver fra de tre øvrige afsnit.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.