De vildeste dyr i matematikken 3

Af Jesper Albinus

DKK 29,00 (eksl. moms)

Serien består af titlerne: Madmatik, Fodboldmatematik og De vildeste dyr i matematikken.

MIN-matematik-serie henvender sig til mellemtrinnet og består af 3 hæfter uden progression.
Ideen er at eleverne, afhængig af deres interesser, kan arbejde med de samme emner og kompetencer på tværs af hæfterne. Derfor er der en oversigt bagerst, som du som lærer kan bruge til at planlægge opgaver og brugen af hæfterne. Tanken er, at eleverne kan samtale på tværs af emnerne ved hjælp af matematik, og at matematikken bliver brugt som et aktivt kommunikationsværktøj. Hæfterne tager hver især udgangspunkt i alle de overordnede fælles mål for matematik på mellemtrinnet.

Spilleplader til hæftet kan hentes her.

ISBN978-87-93552-49-4
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Som de andre hæfter i serien tager hæftet her også udgangspunkt i alle de overordnede fælles mål, der er for matematik på mellemtrinet, herunder også alle kompetencerne (se oversigten bagerst i hæftet), men der lægges også op til, at der arbejdes med kreativitet, spil og åbne opgaver.

  Dyr er fascinerende på mange måder: De kan være flotte, frygtindgydende, sjove og meget mere – men nogle gange er det faktisk tallene, der gør dyrene ekstra interessante – og det er lige præcis grundtanken bag dette hæfte: At dyrene og matematikken skal supplere hinanden og skabe en interesse hos eleven for at undersøge, arbejde og lære nyt; om dyrene, men også om matematikken.

  Matematikken bruges i hæftet både som et værktøj til at undersøge, finde svar og også som et middel til at skabe, til at være kreativ og til at reflektere og sætte det lærte i perspektiv.

  For én ting er at læse, at en blåhval vejer 200 tons, en anden ting er at forstå, hvor meget 200 tons egentlig er, og det er her, matematikken kan skabe fascination, motivation og måske endda nye måder at se dyrene på, selvom man måske aldrig før set en blåhval i virkeligheden.

  Dyr er fascinerende, og det er blandt andet takket være matematik. Derfor kan matematik for nogle elever også blive fascinerende, takket være dyrene.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.