Krig med regnearter og brøker

Af Vektor

DKK 65,00 (eksl. moms)

I spillet dyster eleverne mod hinanden i en talkrig.
Spillet består af 50 kort med tallene fra 0-9, samt brikker med regnearterne addition, subtraktion, multiplikation og brikker med brøkstreg hvor tæller og nævner fremgår. Først vælges en regneart eller en brøkstreg. Herefter trækker eleverne, efter tur, enten 2, 3 eller 4 kort.
Resultaterne af regnestykkerne eller brøkernes størrelse bestemmer, om de vinder eller taber. Får eleverne samme resultat, er der krig. Eleverne trækker endnu et sæt kort, og resultatet af de nye regnestykker bestemmer hvem der vinder hele puljen af kort.

Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil
 • Beskrivelse

  Regler

  Regnearter
  Først vælger eleverne/læreren en regneart. Ved subtraktion aftales om der regnes med negative tal. Herefter besluttes hvor mange cifre regnestykkerne skal bestå af, fx 2 1-cifrede tal, eller fx et 1-cifret og et 2-cifret tal. Herefter placerer hver elev en brik med den valgte regneart foran sig. Til sidst fordeles alle kortene blandt eleverne, hvorefter talkrigen kan begynde! Spillets forløb er som et alm. spil Krig. Eleverne trækker det aftalte antal kort fra deres bunke og danner ved hjælp af regneartsbrikken et regnestykke foran sig. Spilleren med det højeste resultat har vundet runden. Spillet er forbi, når en spiller ikke har flere kort (man må godt bruge af sine stik). Spilleren med højeste antal stik har vundet.

 • Brøker
  Først placerer hver elev en brøkbrik foran sig. Man skal nu beslutte om 1. kort der trækkes er tælleren og 2. kort nævneren, eller om det er op til den enkelte elev, at danne brøken med den højeste værdi. Herefter besluttes hvor mange cifre tæller og nævner skal indeholde, fx 1 ciffer i tæller og nævner, eller fx 2 cifre i tælleren og 1 i nævneren. Til sidst fordeles alle kortene blandt eleverne, hvorefter talkrigen kan begynde! Spillets forløb er som et alm. spil krig. Eleverne trækker det aftalte antal kort fra deres bunke og danner ved hjælp af brøkbrikken en brøk foran sig. Trækker en spiller tallet ’0’ som nævner, trækkes et nyt kort. Spilleren med brøken af højeste værdi har vundet runden. Spillet er forbi, når en spiller ikke har flere kort (man må godt bruge af sine stik). Spilleren med højeste antal stik har vundet

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.