English Grammar Exercises 2

Af Kirsten Koch Jensen

DKK 29,00 (eksl. moms)

“English Grammar Exercises 2” er en opfølgende øvelsesbog til “English Grammar”, der henvender sig til elever i grundskoleelever. Denne version tilbyder mere avancerede opgaver og inkluderer nye emner som biord samt kommaregler og tilbyder ligesom Excercises 1 en mulighed for at konsolidere det lærte igennem forskelligartede opgaver.

Format A5 24 sider indhold.

ISBN9788794323246
TrinMellemtrin, Udskoling
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    Hvis dine elever har behov for en større udfordring i engelsk grammatik, er “English Grammar Exercises 2” en mulighed. Opgaverne i dette hæfte er en naturlig forlængelse af dem, der findes i den første bog, og tilbyder en dybere forståelse af grammatiske emner. Hæftet er ligesom sin forgænger struktureret med kapitler for udsagnsord (side 3), substantiver (side 8), pronomener (side 11), adjektiver (side 16), præpositioner (side 17), men introducerer også biord (side 19), og kommaregler (side 24).

    Det er tanken at eleverne skal gives en vis frihed til at vælge opgaver baseret på deres individuelle læringsbehov og fokus i klassen. Facitlisterne er tilgængelige på forlagets hjemmeside, hvilket letter retteprocessen for dig som lærer.

    Hvis eleverne har brug for enklere opgaver, kan de refereres til “English Grammar Exercises 1”.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.