Come On! 3

Af Jessie Johansen

DKK 29,00 (eksl. moms)

I Come On 3 (målrettet engelsk i 3. klasse) er der som noget nyt indført orange bokse på nogle sider, med informationer om vigtige regler. Disse regler er skrevet på dansk på en så simpel måde som muligt.

I materialet bliver der fortsat arbejdet med enkelte ord og billeder af ordet, men der arbejdes også en del med sætninger, idet eleverne både skal skrive i sætninger og læse små tekster for at løse opgaverne.

Grammatiske regler bliver også introduceret i denne bog, hvor eleverne lærer at bøje to be og to have samt lærer flertalss’et at kende. Tanken med at introducere rammatikken allerede i 3. klasse er, at gøre det til en naturlig del af fremmedsprogsundervisningen, så det ikke nødvendigvis får prædikatet ”kedeligt” på sig. Derudover vil der være elever i 3. kl. som er klar til at lære disse regler og bruge dem.

Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.

ISBN978-87-93552-45-6
TrinIndskoling
KategoriHæfter
  • Hør forfatteren forklare om Come On 3 herunder

  • Supplerende spil

    Som et supplement til Come On 3 hæftet, findes også spillet Go Fish! til Come On 3. Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.
    En god måde, at få de elever der er mindre tilbøjelige til at bruge sproget aktivt, til at komme på banen og få sagt ordene højt.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.