Deutsch ist Mehr 1B

Af Susanna Hansen og Corinna Breitzke

DKK 35,00 (eksl. moms)

Deutsch ist Mehr 1a og 1b henvender sig til elever i 5. klasse, som skal i gang med 1. år af tyskundervisningen. Materialet dækker, i tråd med gældende mål for området, hele 5. klasse, og bruger man Deutsch ist Mehr i sin undervisning, er der ingen grund til at supplere med andre materialer. Deutsch ist Mehr 1a og 1b er således en grundbog og elevbog/ arbejdsbog samlet i 2 engangshæfter af 48 sider.

Se hele beskrivelsen nedenfor.

ISBN9788793826830
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Tyskland er et stort og multikulturelt land, og med dette afsæt, søger de 2 forfattere Susanna Hansen og Corinna Breitzke at udbrede kendskabet og forståelsen til ikke blot tysk, men også den mangfoldighed af traditioner, kultur, mad og skikke, som dette store land rummer.
  Materialet er bygget op omkring konkrete dagligdags emneområder, hvor ordforrådsindlæringen og kulturformidling går hånd i hånd. Sproget læres ved at lytte og gentage, ved at anvende det lærte i praktiske øvelser og i dialog og ved at høre sproget anvendt i tekster, film og sang. Derfor indeholder materialet også QR-koder med links til film og musik, så eleven får mulighed for at høre det autentiske sprog anvendt.

  Ønsker man at spare forberedelsestid, er der også hjælpe at hente: Hæfterne suppleres af 2 lærervejledninger som, opslag for opslag, instruerer om anvendelsen, foreslår aktiviteter på klassen, og indeholder QR-koder med links til quizzlets, powerpoints og relevante videoer med musik og film. Lærervejledningen sikre en varieret undervisning i tråd med de gældende mål for området og indeholder desuden en facitliste. Der er mange timers forberedelse at spare.

  Se lærervejledningen til 1B HER

 • Indholdsfortegnelse for 1B

  – Das Obst und Gemüse side 2
  – Mein Lieblingstier side 10
  – Das Gummibärchen von Haribo side 19
  – Frohe Ostern! side 20
  – Meine Schulsachen side 26
  – In der Klasse side 27
  – Im Klassenzimmer side 28
  – Im Eiscafé side 34
  – Im Sommer side 38
  – Wörterliste side 44

Andre har også købt

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.