Deutsch ist Mehr 1B lærervejledning

Af Susanna Hansen og Corinna Breitzke

DKK 199,00 (eksl. moms)

Lærervejledninger til Deutsch ist Mehr 1a og 1b henvender sig til læreren, der står for begyndelserundervisningen i tysk. Deutsch ist Mehr er et fuldgyldigt materiale til sprogstarten og opfylder kravene for fællesmål i 5. klasse.
Udgangspunktet er at vække elevens interesse for sproget og landet, der ligger bag. Materialet er mangfoldigt, og der er fokus på den legende indlæring, hvor alle sanser kommer i spil.

ISBN9788793826847
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  I begynderundervisningen handler det om at åbne elevernes ører og øjne overfor sproget. At lade dem se lighederne mellem det danske og tyske sprog.
  Fokus er opbygningen af ordforråd og kommunikation. Med afsæt i genkendelige ord trænes det at gætte kvalificeret, som et vigtigt redskab i sprogtilegnelsen. Gennem hyppige gentagelser af faste udtryk og korte sætninger automatiseres sproget.

  Undervisningen bygger på konkrete, dagligdags emneområder (tal, farver, familie, dyr, fritid, skole, mad, tøj, klokken, vejr, fester og traditioner) som en blanding af ordforrådsindlæring og kulturformidling.
  Arbejdsformer

 • En typisk tysktime begynder med opvarmning i form af små, indledende mundtlige øvelser, som giver eleverne mulighed for at komme i kontakt med sprogets klang og rytme og som understøtter automatisering af korte sætninger.

  Sproget læres ved at lytte og gentage, ved at høre autentisk sprog anvendt i korte tekster, film og sang og ved selv at anvende det aktivt i dialog, spil og praktiske øvelser.
  Især spil fremmer motivationen og glæden ved sproget og sætter fokus på ordforråd og interkulturel læring. Som sidegevinst øves sætningsopbygning og grammatik næsten ubevidst.

  Variation er et bærende element i undervisningen, og aktiviteter skifter mellem klasse-, gruppe- og parøvelser med meget taletid til hver elev.
  Vejledningen er struktureret i 5 overordnede emner, som med udgangspunkt i arbejdsbogen tager højde for fælles mål og sikrer en varieret undervisning.

Andre har også købt

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.