Differento 1 billed- og samtalekort

DKK 195,00 (eksl. moms)

Differento er et spil som øver elevernes iagttagelses- og koncentrationsevne samtidig med at vigtige grundfunktioner som lytteforståelse, hukommelse og rumlig orientering trænes. 

Desuden trænes de sproglige egenskaber intensivt, da spillet fordrer at man udtrykker sig i præcise vendinger for at kunne beskrive billeddetaljerne på kortene for sin makker. 

Differento er derfor perfekt til sprogundervisningen, også dansk som andetsprog samt i specialundervisningen og egner til elever i grundskolealderen, men også til voksne. 

Indhold: 30 par billedkort i format 9  x 9 cm, med hver med 3-8 forskelle

 

Trin
KategoriSpil
 • Beskrivelse

  Spillet er tænkt som et makkerspil, men at opdage og beskrive forskellene på billederne kan også gives til elever som individuelle mundtlige eller skriftlige opgaver.

  Ved at stille spørgsmål til hinanden, finder spillerne ud af de forskellige detaljer om et kort-par, uden at kunne se billedet som makkeren har på hånden. Et flip-kort vendes for hver opdaget forskel. Jo flere forskelle man finder, jo mere spændende bliver spillet, og vinderen er den, der beskriver den sidste detalje og dermed kan vende det sidste flip-kort

  Oplysningerne om antallet af forskelle kan læses på bagsiden af kortparrene.

   

 • Hør Lasse forklare nærmere om Differento 1 og 2 herunder:


Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.