Noa har en ven i skabet

Af Naja Lundgreen

DKK 49,00 (eksl. moms)

Drengedramaer er en ny frilæsningsserie, der primært henvender sig til drenge i indskolingsalderen. Bøgerne er gennemillustrerede og er på LIX 6-8/ Let 15-16.

Noas mor og far skal til fest. Noa skal passes af Rosa. Det kan Noa ikke lide. Heldigvis kommer Noas ven Tobias på besøg.
Noa og Tobias hygger sig. Tobias skal gå hjem klokken ni, men det gør han ikke. Tobias og Noa har nemlig et ægte venskab eller hvad……

Se uddrag af bogen her

ISBN978-87-93552-32-6
TrinIndskoling
KategoriBøger
  • Beskrivelse

    Serien handler om den blåøjede og lidt for opfindsomme dreng Noa. Noa elsker fodbold, mandebrøl, slik og hygge med gutterne. Noa er især kreativ, når det gælder om at slippe for at læsetræne med sin far eller komme i spisegruppe med piger fra klassen. Noa får dog ikke altid tænkt sine handlinger helt igennem, og ofte ender det ud i pinagtige situationer, hvor Noa får ballade for sine lidt for gode ideer.

    Drengedramaserien består pt. af letlæselige bøger. Bøgerne er gennemillustrerede og er på LIX 6-8/ Let 15-16.

    Teksterne er repræsenteret ved en overvægt af lydrette ord, mange gentagelser og hyppige ord, som børn hurtigt lagrer som ordbilleder. Bøgernes temaer er velkendte hverdagsemner, der sammen med den læsepædagogiske tekstbearbejdning medvirker til, at barnet kan trække på flere læsestrategier i sin afkodning og forståelse af teksten.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.