Agent kodeknæk 2 på læsesporet

Af Naja Lundgreen og Tina Winther

DKK 39,00 (eksl. moms)

Agent Kodeknæk 2 på læsesporet er et intensivt læse-stavekursus til elever i 2.klasse, i den supplerende undervisning/ specialundervisning samt på delehold i indskolingsregi.
Gennem otte kurser guides lærer og elever gennem udvalgte lydfølge- og deleregler, læsetekster og differentierede opgaver samt diktater. I bogen får eleven trænet og automatiseret den grundlæggende bogstav-lydstrategi med afsæt i meningsfulde tekster, som relaterer til børns hverdag, i tråd med de vedtagne færdigheds- og vidensmål på området.

ISBN978-87-93552-06-7
TrinIndskoling
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Agent Kodeknæk 2 på læsesporet er målrettet elever, som kender bogstavernes navne og lyde, og som nu skal ledes videre til alfabetiseringsfasen, hvor den basale bogstav-lydstrategi konsolideres og automatiseres. Materialet består af 8 delkurser, med fokus på lyd- og syntesearbejdet, som er fundamentet for at udvikle gode og effektive læse- og stavestrategier.

  Samtidig vægtes den fælles læseoplevelse og samtale samt gentagende læsning for at opnå øget automatisering. Efter fællesfokus arbejdes med differentierede læse- og staveaktiviteter for at kunne nå de vedtagne færdigheds- og vidensmål på området.

  Mål med kursus
  Hæftets indhold og aktiviteter tager afsæt i kompetencemålene for læsning og fremstilling og udpegede færdigheds- og vidensmål, som eleverne, jf. Undervisningsministeriets fælles forenklede mål, skal kunne mestre efter 2.klasse.

  Ekstra filer til Agent Kodeknæk 2:
  Download evalueringsskema her.
  Download diktat her.

  Hæftet findes også på NOTA.
  Ønsker man at få læseteksterne læst op ved hjæp af fx. AppWriter, CD-ord/ IntoWord kan læseteksterne downloades her.

   

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.