LÆR ORDKLASSER 1 “Navneord”

Af Kirsten Koch Jensen

DKK 27,00 (eksl. moms)

LÆR ORDKLASSER er et systematisk indlæringsmateriale, der henvender sig til elever i 1-4 klasse.

I dette hæfte arbejdes der med navneord, også kaldet substantiver. I hæftet læres bl.a. hvad der kendetegner navneord og hvordan de bøjes. I dette hæfte introduceres navneord trin for trin, så den enkelte elev løbende kan knytte nyt stof til tidligere bearbejdet stof. Materialet indeholder fem kapitler, der indledes med en række færdigheds- og vidensmål, som det tilstræbes, eleven skal nå ved at arbejde med hæftet. Efter hvert kapitel er der opgaver, hvor eleven kan tjekke sine færdigheder.

I materialet indgår forskellige former for taktile og kinæstetiske aktiviteter for at imødekomme elevernes forskellige læringsstile og for at give dem mulighed for at få stoffet ind på forskellige måder. de kinæstetiske aktiviteter tilgodeser desuden kravet om bevægelse i undervisningen.

TrinIndskoling
KategoriHæfter
 • Arbejdet i materialet er lagt an på tre arbejdsformer:
  – Elevens individuelle arbejde
  – Arbejde i par
  – Gruppearbejde

 • Ved gruppearvejde, vil det optimale antal elever vil være fire, men det kan også udføres i grupper med tre til seks elever eller ved enkelte aktiviteter flere, hvilket så vil være angivet. Det er blot vigtigt, at alle elever i gruppen (og i par-arbejdet) kan komme til orde. Gennem individuelt arbejde får den enkelte elev mulighed for at tænke og prøve selv. I samarbejdet med andre får eleverne mulighed for at reflektere og tale sammen om det, som skal læres, hvorved det er lettere at nå til erkendelse.

  Serien er består af 4 hæfter: “Navneord”, “Udsagnsord”, “Tillægsord” og “Små ordklasser”

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.