Snegleræs og kattehvæs billedkort

DKK 195,00 (eksl. moms)

De 15 historier handler om dyr, vi kan møde i vores dagligdag. Det er kendte kæledyr eller fritlevende dyr, der ofte findes i haver og omkring huset.

Trods deres hverdagsagtige præg har hver historie sin egen charme og humor. Dyrene gør ikke altid, hvad der forventes af dem. Dette skaber spændende, sjove og ind imellem groteske sætninger, som kan inddrages i fortællingen.

Derudover vises der mange billeder af dyr, der måske ikke er direkte relateret til historiens handling, men stadig kan inddrages i fortællingenog dermed fremmer børnenes evnen til observations- og koncentrationsevne.

Indhold: 15 billedhistorier med 3-6 enkeltkort i hver, i alt 74 billedkort, format 9 x 9 cm.

Egnet til: Børnehave, førskole, sprogstimulering, Dansk som andetsprog, specialundervisning.

Trin
KategoriSpil
  • “Hvad er det der pludselig støder så kraftigt op imod picnictæppet? Det er da… åh, en muldvarp! Nå, han ser ud til at have taget den forkerte udgang.” Sådanne og andre dyrehistorier får os til at grine, men grundlæggende handler historierne om tolerance, tålmodighed og humor. For hvad skal tanten gøre, når æslet flår hendes hat i stykker, eller hvordan kan drengen reagere, når han finder ud af at det der gjorde ham forskrækket i virkeligheden var noget helt naturligt?

    I udlandet er kortæsken bl.a. kendt under havnet: Spatzendreck und Maulwurfschreck

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.