Sjov med matematik 6A

Af Jette Østergaard og Gert Fuursted

DKK 29,00 (eksl. moms)

6A indeholder: Repetition af 5B. Sammenhængen mellem brøker, procent og decimaltal. Brøker og decimaltal og regning med disse. Mønstre, tessellationer og flytninger, herunder spejlinger, parallelforskydninger og drejesymmetrier. Brug af Geogebra. Bogen indeholder fortrykte kalke-ark som eleverne kan bruge til at løse opgaverne. Rummelige figurer herunder polyedre samt perspektivtegning.

Hæfterne afsluttes med et selv-evalueringskema, der kan bruges som et værktøj til, at eleven reflekterer over sin egen kunnen og give udtryk for dette.

ISBN978-87-93826-67-0
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Ved målstyret undervisning tilrettelægges undervisningen, så alle elever med afsæt i Fælles Mål arbejder ud fra egen nærmeste udviklingszone.

  I læringsprocessen er det vigtigt at lærer og elev har en fælles forståelse af den enkelte elevs nærmeste udviklingszone. Dette skema kan bruges som et værktøj til, at eleven reflekterer over sin egen kunnen og give udtryk for dette. Herved har eleven og læreren et fælles udgangspunkt for, at kunne diskutere dette under en elevsamtale og i fællesskab beslutte, hvilke tiltag, der skal iværksættes. Skemaet kan endvidere bruges ved forældresamtaler, som udgangspunkt for elevens status og udvikling. Evalueringen kan foregå flere gange i løbet af skoleåret og derved vise den progression eleven har opnået. De gentagne evalueringer tydeliggør den reelle udvikling – også overfor den elev, som har svært ved selv at føle faglig udvikling.

 • Opstilling over hæftets indhold:

  I hæftet findes bl.a.

  • Repetition 5b
  • Sammenhængen mellem brøker, procent og decimaltal.
  • Brøker og decimaltal og regning med disse.
  • Mønstre, tessellationer og flytninger, herunder spejlinger, parallelforskydninger og drejesymmetrier.
  • Brug af Geogebra.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.