Sjov med matematik 3B

Af Jette Østergaard og Gert Fuursted

DKK 29,00 (eksl. moms)

Sjov med matematik 3A og 3B fortsætter hvor 2A og 2B slap, så tallene 0 – 100.000 nu indgår i opgaverne. Progressionen er gradvist øget fra simple multiplikation- og divisionsopgaver til mere krævende opgaver, som præsenteres på varierede måder. Desuden arbejdes med anvendelse og intuitiv forståelse af afstande, vægt og volumen, samt koordinatsystemer, vinkler og geometriske figurer. Regneark introduceres og der arbejdes med simple opgaver med overførsel og behandling af data samt præsentation af disse i diagrammer. I hæfterne er der også supplerende opgaver med ”tal-puslerier”, ligevægt, talfølger, andre taltegn (fx romerske), negative tal samt inddragelse af matematiske problemstillinger fra hverdagen.

Hæfterne afsluttes med et selv-evalueringskema, der kan bruges som et værktøj til, at eleven reflekterer over sin egen kunnen og give udtryk for dette.

ISBN978-87-93552-21-0
TrinIndskoling
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    I hæftet indgår også supplerende opgaver, hvor der arbejdes med tal-puslerier, ligevægt,talfølger, andre taltegn (fx romerske), negative tal samt inddragelse af matematiske problemstillinger i hverdagen herunder klokken og tid.

    Hæfterne afsluttes med et selv-evalueringskema der kan bruges som et værktøj til, at eleven reflekterer over sin egen kunnen og give udtryk for dette. Herved har eleven og læreren et fælles udgangspunkt for, at kunne diskutere dette under en elevsamtale og i fællesskab beslutte, hvilke tiltag, der skal iværksættes. Skemaet kan endvidere bruges ved forældresamtaler, som udgangspunkt for elevens status og udvikling.
    Evalueringen kan foregå flere gange i løbet af skoleåret og derved vise den progression eleven har opnået.
    De gentagne evalueringer tydeliggør den reelle udvikling – også overfor den elev, som har svært ved selv at føle faglig udvikling.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.