Jeg kan læse og forstå 4

Af Susanne Christensen

DKK 29,00 (eksl. moms)

“Jeg kan læse og forstå 4” henvender sig til elever i slutningen af indskolingen og på mellemtrinnet. Materialet kan desuden bruges i specialundervisningen, når eleverne har knækket læsekoden og er kommet godt igang med læsningen. Opbygningen genkendes fra de andre hæfter i serien: Eleverne skal læse en tekst 3 gange og lave små opgaver, bl.a. ud fra ledetråde som findes i teksten.

“Jeg kan læse og forstå 4” er efterfølgeren til 3’eren, men kan, som de andre bøger i serien, anvendes uafhængigt af hinanden.

ISBN978-87-93826-60-1
TrinIndskoling, Mellemtrin
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    Materialet henvender sig til elever i indskolingen, dvs. 0.-3.klasse samt til elever i specialundervisningen. Der er ikke sat klassetrin på, da elever er på forskellige niveauer.

    Bøgerne kan derfor bruges uafhængigt af hinanden, og der kan være elever i gang med forskellige slags bøger på samme klassetrin. Alt efter hvad der passer til elevens niveau. Materialet kan med fordel også anvendes i specialundervisningen, når eleven har knækket den første læsekode og er kommet i gang med læsningen. Siderne er bygget ens op, hvilket indskolings- og specialundervisningselever kan have gavn af.

    Der er enkelte ændringer i opgavetypen undervejs, men dette er tydeligt markeret i bogen, så man som lærere kan orientere eleven om, hvad der ændres på de næste sider. Ift. sværhedsgraden er denne bog efterfølger til “Jeg kan læse og forstå 3”, men bøgerne kan bruges uafhængigt af hinanden.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.