InBetween 0 – Engelsk for de yngste

Af J. Bach

DKK 29,00 (eksl. moms)

InBetween 0 er et sjovt og engagerende engangsmateriale til engelskundervisningen i 0. klasse. Det er tilrettelagt så eleverne kan arbejde helt eller delvist selvstændigt. Det fungerer også rigtig godt til udvalgte elever i 1. og 2. klasse samt til specialundervisning og fremmedsprogede elever.

Hæftet fokuserer på at udvide ordforrådet, fremme selvstændighed og introducere nye opgaver, der styrker sprogforståelsen. Det er opdelt i aktuelle og genkendelige emner med 5-6 siders opgaver til hvert emne.

Materialet passer til alle elever, der er nysgerrige og har lyst til at lære engelsk, og dem, der synes, det er sjovt at lære nye sprog.

A4 48 sider

ISBN9788794323451
TrinIndskoling
KategoriHæfter
 • Om serien

  InBetween er en ny serie bestående af fire hæfter, der supplerer engelskundervisningen fra 0. til 3. klasse.

  Hæfterne er udarbejdet så de styrker elevernes ordforråd, selvstændighed og sprogforståelse gennem aktuelle og genkendelige emner. Materialet er velegnet til både alderssvarende og differentieret undervisning, inklusive specialundervisning og undervisning af fremmedsprogede elever. Hæfterne indeholder varierede opgaver, der motiverer eleverne og understøtter deres faglige udvikling. Serien vil fortsætte til og med et 9. klassesniveau.

 • Forord

  Dette hæfte er et supplerende materiale til engelskundervisningen i 0. klasse. Materialet er tilrettelagt således, at eleverne kan arbejde helt eller delvist selvstændigt med det. Desuden er det velegnet til udvalgte elever i 1. og 2. klasse samt til specialundervisning, herunder af fremmedsprogede elever. Det er lærerens didaktiske overvejelser, der ligger til grund for denne differentiering.

  Indholdet har fokus på ordforråd, selvstændighed, genkendelighed samt indførelse af nye og varierede opgaver til støtte for elevernes sprogforståelse, kompetencer og faglige viden.

  Hæftet indledes med en velkomstside, og derefter er det inddelt i vedkommende, genkendelige og aktuelle emner med 5-6 siders opgaver til hvert emne. Hæftet er tilegnet alle elever, der er nysgerrige og videbegærlige – og også dem, der bare synes, det er sjovt at lære engelsk.

  God arbejdslyst!
  J. Bach

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…

Subtotal: DKK 1.406,00 (eksl. moms)

Se kurv Kasse

Fortsæt med at handle