Pip og Tulli – Blå ko er væk

Af Lina Møller Hvid

DKK 49,00 (eksl. moms)

Pip og Tulli vil se til den blå ko i La-la-Land. Men den blå ko er væk! Den er ikke på sin mark. Hvor er den blå ko? Pip og Tulli vil finde den. Pip og Tulli ser en fe og en heks, men de har ikke set den blå ko. Hvad er der mon sket?

Serien henvender sig til 0.-1 klasse samt til den supplerende undervisning, og bøgerne er kendetegnet ved, at de primært indeholder lydrette ord samt de 120 mest anvendte ord i det danske sprog.

Bogen har LET-TAL 10

Opgaveark til bogen findes her.

ISBN978-87-93552-36-4
TrinIndskoling
KategoriBøger
  • Serien henvender sig til 0.-1 klasse samt til den supplerende undervisning, og bøgerne er kendetegnet ved, at de primært indeholder lydrette ord samt de 120 mest anvendte ord i det danske sprog.
    Bøgerne har LIX 6-9, og indeholder en del gentagelser, der i høj grad øger elevernes motivation og følelse af succes i læsningen. Bøgerne indeholder en billedordbog, og på forlagets hjemmeside kan downloades opgaver til hver enkelt bog. Handlingen er vedkommende og genkendelig for eleverne. De farverige illustrationer underbygger og nuancerer handlingen, og fortæller deres helt egen historie.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.