The conversation game

Af Vektor

DKK 65,00 (eksl. moms)

Dette spil er beregnet til at hjælpe elever på alle niveauer i engelskundervisningen med at øve sætningsdannelse og dialog og samtidig fremme en høj grad af sproglig aktivitet.

Hver spiller vil modtage et kort med en ny identitet og vil engagere sig i en dialog med andre spillere ved hjælp af spørgsmål inkluderet i spillet og forslag til aktiviteter.

Reglerne er enkle: mellem 2 og 30 elever vil få tildelt et kort og en ny identitet og vil engagere sig i samtaler på engelsk med andre elever ved hjælp af spørgsmål, der kan skrives på tavlen, så alle kan se dem. Der er også forskellige aktiviteter, såsom at finde en tilfældig partner eller en partner med samme kæledyr, yndlingsfarve, hjemstavn eller alder.

TrinIndskoling, Mellemtrin
KategoriSpil
 • Vejledning og regler

  Antal deltagere: 2 til 30 Hver elev får udleveret et kort og dermed en ny identitet. Formålet med aktiviteten er at eleverne skal konversere hinanden på engelsk. Spørgsmålene kan med fordel skrives på tavlen, så alle kan se dem.

  Aktivitet 1:

  Eleverne finder hver især en tilfældig partner, hvorefter de introducerer sig for hinanden. Parrene konverserer nu hinanden med udgangspunkt i spørgsmålene på tavlen

   

  samt deres nye identitet. Nederst på identitetskortet står navnet på den søster eller bror som knytter sig til identiteten. Når man er færdig med at stille spørgsmål, finder man den ny partner at interviewe.

  Aktivitet 2:

  Samme aktivitet som den forrige, men med den variation at eleverne deles op i grupper af ca. 4 personer, der samtaler gruppevis frem for i par.

 • Aktivitet 3:

  Alle kortene i spillet danner, hver især, par med et specifikt andet kort. Hver identitet har en ven, og navnet nederst på kortet er nu denne ven. Hver elev får nu tildelt et kort, og eleverne skal så finde netop deres ven, ved at interviewe hinanden.

  Example 1:

  “Who are you?”

  “I am Jennifer. Who are you?” “I am George. Nice to meet you”.

  Example 2:

  “I am Sara. I am looking for Elisabeth.”

  “I am sorry. I am looking for George. Bye.”

   

  Aktivitet 4:

  Find en partner med same kæledyr, yndlingsfarve, hjemstavn eller alder.

  Example:

  “What is your favorite color?” “My favorite color is red.” “Too bad, my favorite color is green.”

  or

  “Great, my favorite color is also red.”

  “Then we are a match.”

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.