Go Fish! til Come On 4

Af Jessie Johansen

DKK 65,00 (eksl. moms)

Kortspil med 50 kort der bygger på spillet Fisk og tager afsæt i Come On 4 bogen

Det gælder om at samle stik, som består af fire kort med forskellige ord inden for samme emne fx School. Herved træner eleverne ordforrådet inden for emnerne i Come On bogen. Inden start deles 6 kort ud til hver spiller, og resten spredes ud på bordet med bagsiden opad.

Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)

ISBN978-87-93826-40-3
TrinMellemtrin
KategoriSpil
 • Spilleregler

  Go fish

  Spilleren, der har tur, må spørge en valgfri spiller efter et kort inden for et emne, som spilleren i forvejen har mindst et af. Man spørger med sætningen: ”Can I have all your …… cards, please?” Fx: ”Can I have all your school cards, please?” Hvis den adspurgte spiller har kort inden for det givne emne, skal disse kort afleveres, mens der siges: Here you are.” Hvis den adspurgte spiller ikke har kort i det givne emne svares: ”Go Fish!” Spilleren der spurgte, trækker derefter et kort fra bordet. Herefter er det den næste spiller i urets retning, der har lov til at spørge. Hvis en spiller har alle fire kort inden for et emne lægges stikket på bordet foran spilleren. Der spilles til alle kort er samlet i stik. Vinderen er den, der til sidst har flest stik.

  Mix and Match

  Aktiviteten formål: Det gælder om at kunne høre og genkende ord indenfor de forskellige emner i Come On bogen. Aktiviteten: Alle elever i klassen får udleveret et kort. Læreren har inden sørget for at tage det antal kort ud der passer til antallet af elever. Kortene blandt eleverne skal kunne samles i stik á 3-4 kort. Læreren starter aktiviteten ved at sige ”mix” og eleverne går rundt og bytter kort med dem de møder. Efter en passende tid (ca. 10 sek) siger læreren ”match” og eleverne siger det emne de har på deres kort højt, samtidig med at de lytter efter andre, der siger det samme emne. Målet er for eleverne at finde sammen i stik så hurtigt som muligt. Herefter siges der ”mix” igen og hele seancen gentages så mange gange som man lyster. Hvis man vil øge niveauet, skal eleverne sige den ting, der på deres kort og lytte efter andre ting der hører til det samme emne og på den måde finde sammen i stik.

 • Word Battle

  Aktivitetens formål: Det gælder om at kunne sige det engelske ord for så mange af tingene i Come On bogen som muligt og på den måde vinde kort. Aktiviteten: Eleverne får udleveret et kort hver, læreren beholder resten af kortene på hånden. Eleverne går nu rundt og finder en makker ved fx at række armen i vejret for at vise at man er ledig. Når to mødes viser de hinanden det kort de har, men holder hånden over det engelske ord. Hvis den anden kan sige ordet på engelsk vinder den anden kortet. Hvis man vinder et kort og dermed har mere en et kort lægges kortene nederst i bunken og man rækker armen i vejret og finder en ny makker. Hvis man taber og ikke har flere kort på hånden, går man til læreren og får et nyt kort som man kan battle med. Når læreren ikke har flere kort i bunken stoppes legen og vinderen er den som har flest kort. Hvis eleverne bliver for dygtige, så de alle vinder kort hele tiden, kan man enten køre aktiviteten på tid. Man kan vælge at lade eleverne slå rock, scissor, paper om hvem der skal prøve at vinde kort. Eller man kan bede dem om at stave ordene i stedet for.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.