Fisk med navneord

Af Tina Winther og Naja Lundgreen

DKK 50,00 (eksl. moms)

Spillet træner navneordenes regel- mæssige bøjningsformer. Igennem spillet præsenteres spillerne hele tiden for navneordenes endelser, således at navneordenes endelser tydeliggøres og læres som endelsesmorfemer eller dele af et ordbillede.

Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)

ISBN978-87-93826-14-4
TrinIndskoling, Mellemtrin
KategoriSpil
  • Beskrivelse

    Formål: Her trænes navneordenes regel- mæssige bøjningsformer. Igennem spillet præsenteres spillerne hele tiden for navneordenes endelser, således at navneordenes endelser tydeliggøres og læres som endelsesmorfemer eller dele af et ordbillede.

    Antal spillere: 2 – 4 spillere.
    Spillet: Kortene blandes og spredes ud på bordet med bagsiden opad.
    Herefter trækker hver spiller 7 kort. Der vælges en spiller, som starter spillet ved at spørge en af de øvrige spillere om et givent navneord. Det gælder om at samle et fuldt stik dvs. et navneord, som er bøjet i alle 4 bøjningsformer. Hvis spilleren er heldig, modtager han et eller flere kort med samme navneord. Er han uheldig, og den adspurgte ikke har det pågældende navneordskort, må der ’ fiskes’ et kort op fra bunken. Herefter er det den adspurgtes tur. Der spilles indtil alle kort er væk og samlet i stik. Vinderen er den med flest stik.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor eller ring +45 40 15 22 40
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.