Historier med adjektiver (tillægsord) billedkortæske

DKK 195,00 (eksl. moms)

Adjektiver (tillægsord) i hverdagen

Billedkort med fokus på sproglig udvikling.

Velegnet til børn i børnehaven.

Indhold: 18 farverige billedhistorier med 4 enkeltkort hver, i alt 72 billedkort, størrelse 9 x 9 cm, med vejledning på engelsk og tysk som beskriver de enkelte historer og de tiltænkte adjektiver og antonymer (modsætninger)

Velegnet til: Børn fra 5 år, børnehave, førskole, de første skoleår og dansk som andetsprog.

Trin
KategoriSpil
  • Med billedhistorierne lærer børnene at anvende forskellige adjektiver (tillægsord), og antonymer (adjektivernes modsætninger), i sætninger.

    Hver af de 18 historier består af fire kort, hvor et bestemt adjektiv fra dagligsproget er i centrum. 2 af kortene i hver historie indeholder desuden et adjektiv og dets antonym (modsætning).

    Historierne lægger op til i alt 72 grundlæggende og deres antonym (modsætning) fx. trist – glad, tyk – tynd, hurtig – langsom, lys – mørk, kort – lang, samt den korrekte brug af adjektiver i forskellige former: den lange vej – en lang vej – vejen er lang.

    Hver af de 18 historier består af fire kort, hvor hvert kort fokuserer på et adjektiv fra dagligsproget. Hver historie omhandler et modsætningspar, f.eks. den gamle og den nye cykel eller den fulde og den tomme vasketøjskurv. Ved at stille de rette spørgsmål kan pædagogen lede barnet hen imod de rigtige adjektiver. Under samtale om kortene associéer børne gerne til egne oplevelser som giver yderligere mulighed for at øve adjektiver og antonymer.

    I udlandet er kortæsken bl.a. kendt under navnet: Geschichten zu den Adjektiven

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.