English Grammar Exercises 1

Af Kirsten Koch Jensen

DKK 29,00 (eksl. moms)

“English Grammar Exercises 1” er en øvelsesbog som er tænkt som et supplement til undervisningsmaterialet i “English Grammar” og kan anvendes som et værktøj til at konsolidere det lærte.
Bogen er målrettet grundskoleelever og dækker en bred vifte af grammatiske emner, fra Verber til ordstilling.

Format A5 24 sider

ISBN9788794323239
TrinMellemtrin, Udskoling
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    Materialet er alsidigt og består af opgaver tilpasset forskellige sværhedsgrader og klassebehov. Indholdsfortegnelsen viser strukturen og fordelingen af grammatiske emner, herunder udsagnsord (side 3), artikler (side 9), substantiver (side 10), pronomener (side 12), adjektiver (side 17), præpositioner (side 18), konjunktioner (side 22) og ordstilling (side 24). Hvert kapitel indeholder opgaver, der er direkte relateret til de tilsvarende kapitler i “English Grammar”-bogen, så eleverne kan konsolidere det lærte fra English Grammar

    Eleverne opfordres til at vælge opgaver baseret på deres nuværende fokus i klassen eller individuelle behov for forbedring. Opgaverne kan ligeledes løses i en vilkårlig rækkefølge.

    Facitlisten er tilgængelig på forlagets hjemmeside (www.forlagetvektor.dk), hvilket gør det nemt for dig som lærer at rette opgaverne. Skulle eleverne have brug for yderligere udfordring, findes der også et opfølgende hæfte, “English Grammar Exercises 2.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.