Come On! 4

Af Jessie Johansen

DKK 29,00 (eksl. moms)

Come On 4 (til 4. klasse) er det første hæftet til faget engelsk på mellemtrinnet. Hæftet har et balanceret fokus hvor der på den ene side arbejdes intensivt med at få sætningsbidder, også kaldet chunks, indarbejdet så de kan anvendes som byggesten i sproget. På den anden side arbejdes der videre med udbygning og konsolidering af det generelle ordforråd med fx opgaver med krydsord, ”odd one out” og bogstavsalat.

I hæftet Come On 4 til mellemtrinnet arbejdes der primært med den i Come On 3 indlærte grammatik, så det bliver en naturlig del af sprogundervisningen og så grammatikken ikke bliver opfattet som svær og kedelig. Der er fx opgaver  med ”To have” og ”To be”, men opgaverne er her løftet op på mellemtrinsniveau, ved at være opgaver hvor hele tekststykker skal oversættes.

ISBN978-87-93552-70-8
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Engelsk serien Come On

  Serien Come on er udviklet som et supplement til klassens fælles engelsk undervisning. Tanken bag Come on er, at det skal være et materiale som eleverne selvstændigt kan arbejde i og lære noget af uanset deres faglige niveau i øvrigt.

  Supplerende spil

  Som et supplement til Come On 4 hæftet, findes også spillet Go Fish! til Come On 4.

  Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Come On på en sjov og anderledes måde.
  En god måde, at få de elever der er mindre tilbøjelige til at bruge sproget aktivt, til at komme på banen og få sagt ordene højt.

 • Engelsk opgaver på mellemtrinnet

  Come On 4 er målrettet 4. klasse og er altså det første hæfte i serien til mellemtrinnet. Opgaverne tager udgangspunkt i elevernes egen livsverden og nære miljø, samtidig med at opgaverne også præsenterer kulturelt indhold, som udbygger elevernes viden om engelsktalende lande. I Come on 4 til mellemtrinnet er det primært England der arbejdes med, og her finder man forskelligartede opgaver, hvor man fx skal vise andre vej ud fra et kort over London eller lave quizz-opgaver med udgangspunkt i beskrivelser af kendte engelske personer.

  Hæftet afsluttes afsluttes med en engelsk ordliste, der tager udgangspunkt i de ord og vendinger som eleverne har arbejde med i opgaverne i hæftet.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.