Sjov med matematik 2A

Af Jette Østergaard og Gert Fuursted

DKK 29,00 (eksl. moms)

Sjov med matematik 2A og 2B vil tallene 0 – 1000 indgå i opgaverne. Hæftet er et materiale til matematikundervisningen i 2. klasse. Forståelse af spejling af figurer i akser, samt forståelse og gengivelse af enkle mønstre, trænes gennem simple opgaver. Begreberne kilo, gram, meter, centimeter, liter og centiliter præsenteres og trænes i 2B, ligesom decimaltal, uden 10’er-overgang i selve decimalen også behandles her. Begreberne ligheder og uligheder trænes, og desuden kan nævnes: Genkendelse og gengivelse af klokkeslæt og beregning af tidsdifferencer.

Hæfterne afsluttes med et selv-evalueringskema, der kan bruges som et værktøj til, at eleven reflekterer over sin egen kunnen og give udtryk for dette.

ISBN978-87-93552-18-0
TrinIndskoling
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  I opgaverne er der en gradvis øget progression fra simple additions- og subtraktionsopgaver til mere krævende opgaver.
  Opgaverne præsenteres på varierede måder – herunder i enkle diagrammer, og opgaver hvor tallene er placeret under hinanden.
  Mange af opgaverne er selvrettende, hvor facit er placeret i tilfældig orden i en boks ved siden af opgaverne.

  Hæfterne afsluttes med et selv-evalueringskema der kan bruges som et værktøj til, at eleven reflekterer over sin egen kunnen og give udtryk for dette. Herved har eleven og læreren et fælles udgangspunkt for, at kunne diskutere dette under en elevsamtale og i fællesskab beslutte, hvilke tiltag, der skal iværksættes. Skemaet kan endvidere bruges ved forældresamtaler, som udgangspunkt for elevens status og udvikling.
  Evalueringen kan foregå flere gange i løbet af skoleåret og derved vise den progression eleven har opnået.
  De gentagne evalueringer tydeliggør den reelle udvikling – også overfor den elev, som har svært ved selv at føle faglig udvikling.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.