Historier med præpositioner (forholdsord) billedkortæske

DKK 195,00 (eksl. moms)

Præpositioner (forholdsord) i hverdagen

Billedkort med fokus på sproglig udvikling.

Velegnet til børn i børnehaven.

Indhold: 18 farverige billedhistorier med 4 enkeltkort hver, i alt 72 billedkort, størrelse 9 x 9 cm, med vejledning på engelsk og tysk som beskriver de enkelte historer og de tiltænkte forholdsord.

Velegnet til: Børn fra 5 år, børnehave, førskole, de første skoleår og dansk som andetsprog.

Trin
KategoriSpil
  • I, på, under, over, foran, bagved, ved siden af, mellem:

    Mange børn har svært ved præpositionerne.

    Med billedhistorierne lærer de at tildele og bruge de rumlige begreber og anvende dem sprogligt korrekt, samtidig med at børnenes fantasi stimuleres.

    I hver historie introduceres to præpositioner som kan ses i den trykte vejledning der følger med kortene. Alternativ kan man og børnene finde på sine egne historier. Begge præpositioner forekommer to gange i forbindelse med en historiernes mål. Ved at spørge om stedet med ”hvor?” og ”hvor henne? kan børnene føres til kortets mål og dermed til den rigtige præposition. Der  hører fire kort til hver historie, hvor de sidste to kort åbner for to forskellige muligheder for, hvordan handlingen kan fortsætte. Disse kort er markeret med en henholdsvis rød og en blå trekant. På bagsiden er disse kort markeret med henholdsvis A og B, som er henvisninger der referere til beskrivelser af afslutningerne, som kan ses i den trykte vejledning. Billedhistorierne kan selvfølgelig også bruges som inspiration til historier med præpositioner som børnene selv finder på, eller tager udgangspunkt i børnenes egne oplevelser.

    I udlandet er kortæsken bl.a. kendt under navnet: Geschichten zu den Präpositionen

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.