Klokken 2 – Anette K Matematik

Af Anette K Matematik

DKK 65,00 (eksl. moms)

Klokken 2 henvender sig til elever i indskoligen, den supplerende undervisning og specialundervisningen.

Kortspillet indeholder 50 kort til træning af klokken. Der er 25 kort med en tegning af et ur og 25 kort med digitalt klokkeslæt der passer til.

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil
 • Beskrivelse

  Idéer til brug af kortene:

  Rækkefølge
  Del kortene i to (tegninger af ure og digitale klokkeslæt). Læg kortene op i rækkefølge, start med de digitale klokkeslæt og sig ”klokken” højt. Prøv derefter kortene med tegninger af ure.

  Vendespil
  Vælg de kort som skal være med i spillet, (16-20 kort-par er passende). Man skiftes til at vende to kort. Hvis de passer sammen har man et stik og man må vende to nye kort. Hvis kortene ikke passer sammen, er det næstes tur til at vende kort.
  Det er vigtigt, at der fortælles hvilket klokkeslæt kortet viser og hvilket kort man leder efter for at få den mundtlige dimension med i spillet, samt for at børnene kan hjælpe hinanden med at forstå sammen-hængen mellem kortene.

  Sortering
  Se kortene igennem og snak om hvilke klokkeslæt I kender. Det er svært for mange børn at lære klokken, men de fleste har nemmest ved at afkode de kort der viser det digitale klokkeslæt.Find et par stykker I kan/næsten kan og øv dem sammen. Prøv igen flere gange i træk.

  Banko
  Del kortene i to bunker (tegninger af ure og digitale klokkeslæt). De kort med tegninger af ure deles ligeligt ud og skal fungere som tallene på en bankoplade. Læg dine kort frem foran dig med billedsiden opad. Kortene med de digitale klokkeslæt samles i en bunke og skal ”råbes op” Et barn eller den voksne ”råber et kort højt”. Den elev med kortet der passer til, vender det om, så det ligger med bagsiden opad. Den elev der først har vendt alle kort om, har Banko og vinder spillet.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.