Fodboldmatematik 2

Af Jesper Albinus

DKK 29,00 (eksl. moms)

MIN MATEMATIK-serie henvender sig til elever på mellemtrinnet og er en serie uden progression hæfterne imellem. Serien arbejder med alle de overordnede fælles mål, der er for matematik på mellemtrinet, herunder også alle kompetencerne – hvorfor det kan bruges som en form for brush-up eller til de elever der måske ikke fik det hele med.

Ideen er at eleverne, afhængig af deres interesser, kan arbejde med de samme emner og kompetencer på tværs af hæfterne. Det vil sige, at eleverne i den samme klasse kan sidde med forskellige hæfter, men stadig komme igennem de samme faglige mål og emner. Man kan sige, at det er den samme matematik der arbejdes med, men med forskellig indpakning. Derfor er der en oversigt bagerst, som du som lærer kan bruge til at planlægge opgaver og brugen af hæfterne.

Serien består af titlerne: Madmatik, Fodboldmatematik og De vildeste dyr i matematikken.

Spilleplader til hæftet kan hentes her.

Hæftet er blevet anmeldt af Rikke Dyrhave på “Æseløret.dk”. Se anmeldelsen her

ISBN978-87-93552-23-4
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Fodboldmatematik
  Fodboldmatematik tager som de andre hæfter i serien først og fremmest udgangspunkt i alle de overordnede fælles mål, der er for matematik på mellemtrinet, herunder også alle kompetencerne (se oversigten bagerst i hæftet), men der lægges også op til, at der arbejdes med kreativitet, spil og åbne opgaver.

  Hensigten med hæftet er at skabe spændende tilgangsvinkler til matematik med udgangspunkt i ét overordnet emne; fodbold! Fodbold er den mest populære sportsgren i Danmark, og den entusiasme, der er knyttet til sporten, vil være fantastisk at overføre til elevernes tilgang til matematik.

  Nogle af opgaverne tager direkte udgangspunkt i fodbold og bruger faktiske oplysninger og tal, og andre opgaver har blot nogle af fodboldens elementer i sig. Konkurrenceelementet fra sport er også at finde i nogle af opgaverne, hvor eleverne har mulighed for at teste sig selv og hinanden.

  Derudover lægger enkelte opgaver også op til bevægelse og leg, der igen opfordrer og udfordrer eleverne til at bruge matematik som et værktøj til at sammenligne, samtale og have samvær på en anderledes måde. God kamp

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.