Fang an 2

Af Camilla Vium Andersen

DKK 29,00 (eksl. moms)

Bogen henvender sig til elever i 6. klasse. Opgaverne er bygget op på samme måde som i Fang an 1 med forklaringer vha. piktogrammer og korte eksempler.

Inden for hvert emne trænes ordene, inden de kombineres med faste vendinger, som træner elevens begyndende sætningsopbygning.

ISBN9788793552449
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Som Fang an 1, er denne bog bygget op i 11 overskuelige emner, der jvf. læseplanen for tysk fokuserer på emner taget fra elevernes nære miljø og hverdag. Ordforrådet tager udgangspunkt i let genkendelige ord samt de mest almindelige tyske ord. Eleverne kommer til at arbejde med ordene på forskellige måder. Inden for hvert emne trænes ordene, inden de kombineres med faste vendinger, som træner elevens begyndende sætningsopbygning. Efter arbejdet med et par emner følger to siders opsamling, der repeterer ordforrådet. I denne bog arbejdes der grammatisk med bøjningen af verberne ”haben” og ”sein” i nutid.
  Eleverne møder derudover 10 af de mest anvendte regelmæssige verber. Yderligere introduceres løbende mindre grammatiske regler i grønne infobokse. Fokus ligger på elevens arbejde med ordene og opbygningen af faste vendinger, hvori det er vigtigt, at eleverne bevarer motivationen for arbejdet med det tyske sprog.

  Der lægges op til at eleverne kan arbejde selvstændigt med de enkelte sider. Hver side indledes med et piktogram, der viser, hvilken type opgave, der skal arbejdes med på siden.

  Samtidig vil bogens to gennemgående figurer, Bastian og Sabine, forklare indholdet i opgaverne.

  Supplerende spil

  Som et supplement til Fang An 2 hæftet, findes også spillet Quartett! til Fang An 2.

  Spillet tager afsæt i hæftet og giver mulighed for indlæring og træning af ordene fra Fang An på en sjov og anderledes måde.
  En god måde, at få de elever der er mindre tilbøjelige til at bruge sproget aktivt, til at komme på banen og få sagt ordene højt.

 • Eleverne arbejder i denne bog med følgende mål fra fase 2 og 3 fra de forenklede fælles mål for tysk efter 7.klasse:

  • Eleven kan skrive enkle sætninger.
  • Eleven kan stille og besvare enkle spørgsmål om nære emner.
  • Eleven kan forstå hovedindholdet af enkle tekster inden for nære emner.
  • Eleven har viden om tysktalende landes geografi.

  Hør forfatteren forklare om Fang An 2 herunder

   

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.