Fang an 5

Af Camilla Vium Andersen

DKK 29,00 (eksl. moms)

Eksamen i tysk i 9. klasse? – Så er det Fang An 5 man skal have fat i!

Fang An 5 (9. klasse) arbejder hen mod den afsluttende eksamen.
Jf. læseplanen for tysk fokuserer indholdet på situationer og nære emner, men der lægges også op til, at eleven selv skal producere tekster af forskellig længde.

Der bliver løbende inddraget elementer og opgavetyper, der minder om dem, eleverne møder i den skriftlige prøve.

God Eksamen!

ISBN978-87-93826-00-7
TrinUdskoling
KategoriHæfter
 • Beskrivelse

  Dette hæfte er det 5. og afsluttende hæfte i vores tyske serie Fang An. Det henvender sig til elever i 9. klasse, som arbejder hen imod den afsluttende eksamen.

  Hæftet er bygget op om faglige emner, der typisk arbejdes med på 9. årgang. Jvf. læseplanen for tysk fokuserer arbejdet på spørge/svare situationer om nære emner, men der lægges også op til, at eleven skal producere tekster af forskellig længde. Det tyske ordforråd tager udgangspunkt i emner, som elevere kan relatere til, og det indøves via faste vendinger og chunks, der støtter elevernes indlæring af ordforråd og sætningsopbygning på det tyske sprog.

  I dette hæfte bliver der inddraget elementer og opgavetyper, der minder om dem, eleverne møder i den skriftlige prøve. Det er målet, at eleven bliver mere fortrolig med disse opgavetyper.

  I Fang An 5 arbejdes der grammatisk med de elementer, som eleven skal være opmærksom på, når han/hun skriver tysk. De grammatiske emner er lagt ind løbende i hæftet. På side 41-45 kan eleven repetere emnerne ud fra en tjekliste, som de kan benytte sig af når de skriver en stil på tysk. Side 46-50 fungerer som grammatikopslag, hvor bøjninger gennemgås, og der er kortere forklaringer med eksempler til de grammatiske emner.

 • Relateret materiale til eksamen

  I forlængelse af hæfterne i Fang An serien findes en række af tyske undervisningsspil, der kan være med til at supplere læringen og forberedelsen op til tysk eksamen.

  Skal der arbejdes med spørge/svare situationer på tysk vil det være relevant at se på “Identitätskarten niveau 2” eller “Was Sagst du?

  Er det i stedet de tyske verber der skal repeteres vil det være spillende med “Hjælpeverber” og “Modalverber” der vil kunne hjælpe

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.