ADL 2 kortspil om personlig hygiejne

Af Mette Damkjær

DKK 65,00 (eksl. moms)

Spillet indeholder 48 kort der hører sammen to og to.
Kortene kan bruges som traditionelt vendespil, hvor et stik består af to ens kort.
Spillet kan også deles, således at et stik består af to kort, der passer sammen (fx negle og negleklipper).

Spilleplader
Spillepladerne kan hentes gratis her på hjemmesiden, hvor kortene er fordelt på enten 3 eller 4 plader, svarende til spillets kort. Dermed kan spillet også bruges som traditionelt billedlotteri, hvor man også her kan vælge om det skal være to ens kort eller to kort der hører sammen der ligger til grund for det rigtige kort.

Spilleplader med 3 plader hentes her
Spilleplader med 4 plader hentes her

Udover det traditionelle vendespil, kan spillet bruges som bevægelsesaktivitet, hvor det ene kort lægges et sted på skolen eller på et afgrænset udeareal, og de matchende kort fordeles mellem eleverne, som nu skal ud og finde kortene der hører til.

Spillet leveres i en solid plastæske (se billede)

ISBN978-87-93826-49-6
Trin
KategoriSpil
 • Med kortene alene
  Det ene kort (enten et kort magen til eller makkeren til kortet) fordeles enten i klassen, på skolen eller på et afgrænset udeområde.
  De unge deles i hold, hvor hvert hold får en bunke med kort.
  Opgaven er nu at finde de kort der passer til gruppens kort. Øvelsen er færdig når alle kort er fundet og de er sammensat rigtigt.

  Stafet
  Stafetten kan bruges som traditionel stafet, hvor det gælder om, at være den der hurtigst kan hente et kort og bringe det tilbage til gruppen. Stafetten kan også med fordel laves som en bane, således at de unges motorik udfordres.
  Kortene fordeles som i vendespillet. I den ende, hvor holdene står, lægges den ene bunke kort og i den anden ende af banen lægges den anden. Holdene står ved siden af hinanden.
  Opgaven er nu, at de unge på skift skal ned og hente et kort, der matcher de kort de har i bunken ved holdet. Holdene vælger selv, hvordan de griber opgaven an – om de tager kortene i rækkefølge, eller om man selv bestemmer, hvilket kort de vælger at matche.

  Med spilleplader
  Spillet med pladen kan med fordel bruges til stafetten. Enten hvor holdene har den samme plade eller forskellige plader. Kortene der ligger hvor holdene står erstattes nu af pladen.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.