CombiPic billedkort

DKK 195,00 (eksl. moms)

CombiPic er et værktøj, der er designet til at fremme den sproglige udtryksfærdighed og træne evnen til at lytte hos børn og voksne. Billedkortene stimulerer ikke kun evnen til at kombinere og tænke logisk, men især kreativitet og fantasi.

Med 75 farverige billedkort, der inkluderer forskellige scener, vejrforhold, mennesker, dyr og genstande, fungerer CombiPic som en rød tråd til at fortælle spændende historier. Se evt. den videoen med forklaring.

Trin
KategoriSpil
  • CombiPic kan bruges både med elever enkeltvis og i smågruppearbejde fx inden for den inkluderende undervisning og specialundervisning. Med forskellige mundtlige og skriftlige spil og øvelsesformer, er CombiPic velegnet til børn og voksne i forskellige aldre.

    De forskellige motiver inviterer til varierede og fantasifulde fortællinger produktet er også velegnet til familier, der ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen.

    Indholdet af CombiPic inkluderer 75 billedkort med en størrelse på 9 x 9 cm. Kortene er opdelt i tre kategorier: 25 scener/vejrforhold (rød prik på bagsiden), 25 personer/dyr (blå prik), og 25 genstande/køretøjer (grøn prik). Der er også en vejledning på engelsk tysk, som giver yderligere vejledninger og ideer til brug af kortene.

    CombiPic er velegnet til en bred vifte af målgrupper, herunder børn fra 6 år og op, førskolebørn, de første skoleår, specialpædagogik, sprogtræning, og som familiespil. Kortene er et fremragende værktøj til at styrke sprogfærdigheder og fremme kreativitet og fantasi på en sjov og interaktiv måde.

  • Se Combipic billedkort gennemgået herunder:

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.