Schubi ToGo – antal mønster form

DKK 70,00 (eksl. moms)

SCHUBI ToGo-seriens spil stiller krav til børns visuelle opmærksomhed. De fokuserer på genkendelse, sammenligning og forskel mellem former, farver, mønstre, mængder og tal samt retning (højre, venstre, top og bund).

Disse aspekter af visuel opfattelse er vigtige i førskoleprogrammer og tidlig indlæring af læsning, skrivning og matematik i de første to år i folkeskolen.

Spillene er velegnede til børnehave, førskole, indskoling, specialundervisning samt til forældre, der ønske at spille med deres børn derhjemme.

Spillere: 2 – 4

– 24 farverige spillekort, 7,5 x 7,5 cm. I dette spil udgør fisk i samme form og med samme mønster, men med forskellige farver og samme antal et stik. Se billedet med eksempler på kort.

 

TrinMellemtrin
KategoriSpil
 • Vejledning

  Spil 1: Kortene blandes og lægges med forsiden nedad på bordet. Spillerne vender nu en efter en et kort. Kort, der er blevet vendt, bliver liggende med forsiden opad på bordet. Så snart en spiller opdager et kortpar, klapper de i hænderne. * Den spiller, der klapper først, får lov til at beholde kortparret.

  Hvis de vendte kort endnu, ikke udgør et par, bliver de liggende med forsiden opad på bordet. Den næste spiller vender et andet kort. Vinderen er den, der har flest kortpar ved spillets afslutning.

  Spil 2 (sværere): Kortene blandes og fordeles med forsiden nedad mellem spillerne.

  Hver spiller har en bunke kort foran sig. Derefter vender alle samtidig deres øverste kort og placerer det tydeligt synligt foran deres bunke. Hvis en spiller opdager et kortpar, klapper de i hænderne. * Den spiller, der klapper først, får kortparret (placer det ikke på kortbunken!).

  Næste runde begynder. (Hvis der vendes to kortpar, får de to spillere, der først giver signal, hver et kortpar).

  Kort, der skal vendes, placeres altid oven på dem, der allerede er vendt, så kun de nye kort er synlige på ethvert tidspunkt. Spillet er slut, når alle kort er blevet vendt. Vinderen er den, der har flest kortpar.

  * Der kan også aftales et andet signal end at klappe

  Yderligere spilvariationer: enhver anden populær hukommelses- og koncentrationsspil med kort.

  I udlandet er denne kortæske også kendt under navnet: Schubi ToGo Anzahl – Muster – Form

   

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.