Tangram brikker i 4 farver

DKK 25,00 (eksl. moms)

Tangram sæt i 4 farver

28 dele i 4 forskellige farver (rød, blå, grøn, gul) med 7 elementer i hver, lavet af RE-Plastic®. 0,2 cm tykke.

Vores Tangram sæt i 4 farver er perfekt til at lære geometri og stimulere de kreative evner. Hvert sæt indeholder 28 brikker i 4 forskellige farver (rød, blå, grøn og gul), hvor hver farve indeholder 7 elementer. Sættet er lavet af RE-Plastic®, som er et genanvendeligt og miljøvenligt materiale, og hver brik er 0,2 cm tyk.

Tangram sættet kan bruges i matematiktimerne til at lære om geometriske figurer, symmetri og mønstre. Eleverne kan også udfordres til at tænke kreativt og løse problemer ved at skabe forskellige figurer og mønstre ved hjælp af brikkerne. Sættet er også velegnet til samarbejdsøvelser, hvor eleverne kan arbejde sammen om at skabe forskellige figurer og mønstre.

Vores Tangram sæt i 4 farver er et alsidigt og holdbart læringsmateriale, der kan bruges i forskellige sammenhænge og til forskellige formål.

Se også vores tavleugave af tangram brikkerne

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
  • Tangram-brikker er oprindelig et kinesisk puslespil som består af syv brikker, som kan sættes sammen for at danne en firkant, og derfra kan de bruges til at skabe mange forskellige figurer og mønstre. Det er en sjov og udfordrende måde at udforske geometri på, og det kan hjælpe med at udvikle kreativ tænkning og problemløsningsfærdigheder.

    Brikkerne kan arrangeres på forskellige måder for at skabe tusindvis af forskellige figurer, såsom dyr, mennesker, huse, broer og meget mere.

    Tangram-brikker har været kendt i Kina i mere end 1000 år og er blevet brugt både til underholdning og til at lære matematik og geometri. I dag er tangram-brikker stadig populære og bruges ofte som en sjov og udfordrende måde at udforske geometri og udvikle kreativ tænkning og problemløsningsfærdigheder.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.